Nokia 5800 Xpressmedia – kārtējais «iPhoneveidīgais»

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nokia 5800 Xpressmedia – kārtējais «iPhoneveidīgais»

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_nokia5800xpressmusic1480x333logo1_1.jpg[/imgl]Par Nokia 5800 Xpressmedia (codename – TUBE) pirmā informācija parādījās jau šā gada pavasarī. Nav zināms, vai šis kārtējais “iPhoneveidīgais” viedtālrunis gūs atzinību, bet 2. oktobrī tas sāks mēģināt iekarot savu tirgus daļu. Par jaunās Nokia’s mazumtirdzniecības cenu – ja pēc pirmās informācijas tā bija 800 USD, tad pēc jaunākās – vairs tikai 500 USD. Par to nebūtu jābrīnās, jo pie patreizējās modeļu pārbagātības dārgāk notirgot diez vai izdotos.

Pieejamie parametri:

* Quad-band GSM (850/900/1800/1900), UMTS 2100, GSM/Edge, HSDPA connectivity

* Symbian S60 Taco 5 OS

* 3.2″ 640×360px, 16M color touchscreen display

* 3.2mpx autofocus camera with dual LED flash and 30 FPS VGA recording

* Built-in A-GPS and Wi-Fi

* USB 2.0 and Bluetooth 2.0

* 3.5mm headphone jack, TV-Out port

* 150MB of User memory

* microSDHC memory card slot (up to 16GB, 8GB memory card in a box)

* Dimensions: 111×52×15.5mm

* Weight: 109 gr

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia5800xpressmusic1480x333_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia5800xpressmusic7_1.jpg[/img]

Avots 1, Avots 2.

Sid
    Participant

īstenībā visai kārdinoši… 😀

izredzētais
    Participant

multi touch ir tikai iphoniem?

kā ar simkartēm? šim telefonam būs tikai 1 ligzda?

lai vai kā šis telefons varētu būt man tīkamāks par iphone, viens no iemesliem – līgumsaistības 🙂

memorex
    Participant

+ vel ducis ar ļoti labiem touchscreen telefoniem, kā piemēram: SE,HTC,Samsung, tagad nokia.

Būtu iphone bez līguma normāli nopērkams veikalā, tad vel varētu padomāt.

sir_irius
    Participant

Ko Jūs ifouniņu apbižojat? 🙁 Tās ir jūsu pašu problēmas, ka nepatīk līgumaistības, ja negribi nepērc! Nav ko pašu iTrubu te apcelt!

Sid
    Participant

sir_irius, nosauc man 10 iemeslus, kāpēc man vajadzētu pirkt iPhone šī te vietā! Vienīgais, kas iPhone’am ir, ir iekosta ābola emblēma un liela ažiotāža ;p Pats esmu šamo spaidījis – nu nav tur nekā TÄ€DA.

memorex
    Participant

sir_irius wrote:

Ko Jūs ifouniņu apbižojat? 🙁 Tās ir jūsu pašu problēmas, ka nepatīk līgumaistības, ja negribi nepērc! Nav ko pašu iTrubu te apcelt!

Tur jau tā problēma, nevar normāli nopirkt to trubu, tas ir pamats apbizot “akmeni”

sir_irius
    Participant

Sid, man ir pilnīgi po*uj vai TU pērc, tā ir TAVA problēma, ka nevari nopirkt! memorex, Nu, jā… līgumi ir saxīgi, bet nejau tāpēc pašu iTrubu janomelno, tā nav ābola vaina, tā ir LMT vaina, ka šādi čakarējās… 😛

Sid
    Participant

sir_irius, es Tev neprasīju, kādas ir Tavas domas uz to, vai es šamo pirkšu, nosauc 10 iemeslus KÄ€PĒC VISPÄ€R KÄ€DAM vajadzētu to sūdu pirkt 😉

memorex
    Participant

sir_irius tu maldies, tā ir abola vaina, ka iphone tirgo kā akcijas telefonu un tikkai kā akcijas! Piekritīšu, ka iphone ir pagaidām labākais touchscreen, bet telefona funkcijas gan viduvējas.

samurajs
    Participant

Ne jau visur iPhone tiks tirgots tikai ar pieslēgumu. Krievijā būs arī brīvā tirgū par fiksētu cenu 924/1084 USD (8/16 GB).

memorex
    Participant

Ļoti izdevīgi, braukt pakaļ uzkrieviju (kautvai no ebay pasūtīt), par tādu cenu… Garantiju arī noteikti zūd (zinot aboļa politiku)

sir_irius
    Participant

Sid, Tu nesaproti. Nafig man Tev tos 10 iemeslus rakstīt? Tev takš pašam galva uz pleciem, lai pats izdomātu, ko pirkt un… ko ne.

Jazz
    Participant

da ko jūs te īdat par tiem pieslēgumiem? Neviens vai tad nezin kas tas tāds ebay ir? Tur var viņu dabūt par ļoti pieņemamām cenām! Lai iet kārties tas LMT ar savu pieslēgumu!

izredzētais
    Participant

iphone nav slikts. piekrītu.

taāu apple politika sūkā. tā ir viņ u vistiešākā vaina visā šajā pieslēgum-sūdā.

par ebay, nekad mobilo nepasūtītu ebayā, zinot, ka zudīs garantija.

man pietika ar to, ka iegādājos HP pavilionu ārzemēs.

kaut HP ar visiem saviem brāķīgajiem datoriem bankrotētu.

deivs001
    Participant

Citāts no 3dnews.ru:

Quote:

Теперь самое интересное — стоимость Nokia 5800 XpressMusic составляет €279 (без всяких контрактов в нагрузку). Россия станет первой страной мира, в которой эта новинка появится в продаже. Дата начала продаж Nokia 5800 XpressMusic в Москве – 5 декабря 2008 года.

Tiem, kas ar krievu valodu ir vairāk nekā pat uz Jūs pateikšu, ka 3dnews ziņo par to, ka Nokia 5800 XpressMusic cena būs 279 eiro bez līgumsaistībām un ka Krievija būs pirmā valsts, kurā šis telefons tiks pārdots.

Parsteidzoši!

Avots: šeit

deivs001
    Participant
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?