Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Nokia gatavo kaut ko satriecošu
Scalado

Scalado mēs pazīstam pēc gaismas lauka kameras projekta Lytro
Scalado ir arī citas progresīvas tehnoloģijas – RAJPEG, SpeedTags, SpeedView utt.
Vai Nokia būs izdevies visai palielo Lytro gaismas lauka kameru iemānīt viedtālrunī, vai lietos ko citu, spekulēt ir pāragri. Bet jebkurā gadījumā līdz septembrim nav tālu.
Katrā ziņā Nokia nav izvēles: ja grib izdzīvot uz Apple un Samsung nospiedošā pārākuma fona, pēdējais laiks kaut ko darīt.

Un ja es teikšu, ka Apple lieto pilnīgi debīliķi, un Samsung is way to go, tad kuram no mums īsti ir taisnība? 🙂 Laikam ne tajās rievās vainu meklē…
pāris citroni reklāmai un skaties – Samsungus pērk mēles izkāruši, neskatoties uz to trauslumu.
konkurents būt el vē ceļ debesīs Samsung un android – pamēģini iemest akmeni to dārziņā – koments ir izfīrēts
Nevajag fočēt no tik neveikliem rakursiem. 😀
To mēs varam minēt…
Jamulejs un Tups uz Samsunģeļiem mīza! 😀
Nokia da best!
Labi, ka izstāstīji, vismaz nepiepildīsies. 😀
Par citām lietām gan tā vis nesaki. Nopirku dārgu Samsung Syncmaster 245 monitoru; nu jau būs gadi četri. Un nevienu mirkli nenožēloju, jo tas ir viskvalitatīvākais monitors no visiem, ko tuvā un pat ne tik tuvā apkārtnē ir nācies redzēt.
Un zini… veļasmašīnai arī nav ne vainas 😀
Un es būtu atpakaļ Nokia pulkā noteikti, un es domāju daudz, un protams arī prom migrētāji būtu tādēļ.
IMO.
Piemēram, aifons. Lielākā daļa detaļu ir no Samsung (OK, ekrāns gan no LG).
Preses relīzes