Nokia gatavo kaut ko satriecošu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nokia gatavo kaut ko satriecošu

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    piwchix
    Participant

Redz, putru rada nevis Android, bet paši ražotāji. Jo redz taču katram vajag modificēt Andri pa savam, ne tikai kompānijas, bet vēl arī modeļu ietvaros.

Raivix
    Participant

Bet pircējiem jau nebūtu interesanti, ja visi android telefoni iekšēji būtu vienādi. Situācija būtu tāda pati kā WP – ražotājs nepieļauj nekādas vaļības un beigās patērētājs saņem tādu OS, kādu tās ražotājs ir paredzējis, kas, manuprāt, ir labāk nekā n-tās modifikācijas, no kurām neviena nav īsti lietojama. Tad arī ar atjauninājumiem nebūtu tāds bardaks – saņemtu visi un vienā laikā. Tagad tā ņemšanās ap Desire HD vispār bija gatavais teijātris, bet beigās tāpat paliks ar garu degunu. 😀

iKey
    Participant

s^3 paaudzei arī tas pats bija. Nokijas saņēma apdeitus vienlaicīgi, ja nu vienīgi operātoru versijas bik aizkavējās

m_janis
    Participant

Tfu, tfu, nepiesauc nelaimi. Ja Nokia arī pāries uz android – tad vispār normālu telefonu vairs nebūs. Jau tagad izvēle tikai starp WP un Symbian, jo neesmu ābola ticībā, bet šķiet, nāksies pāriet.

Un beidziet vienreiz slavināt to zaļo pretekli – vismaz nosaukumu un to zaļo ķēmu ražotāji būtu nomainījuši, nerunājot par spyware izvākšanu – tad varbūt pat būtu lietojams. Bet tagad – klaunu OS.

Raivix
    Participant

Arī es agrāk domāju, ka NEKAD nepirkšu nevienu apple produktu, bet šķiet, ka būšu spiests to darīt. Būtība esmu ļoti prasīgs cilvēks attiecībā uz telefoniem. Man vajag, lai viss darbotos kā pa sviestu, lai būtu gana daudz kvalitatīvu aplikāciju un lai būtu pietiekami daudz jaudas aplikāciju darbināšanai. Bet, lai kā negribētos to atzīt, vislabāk šiem kritērijiem atbilst iPhone.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?