Nokia Lumia 1001 – pirmais viedtālrunis ar WP8?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nokia Lumia 1001 – pirmais viedtālrunis ar WP8?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kompānijas Nokia iekšējā servisā Device Application Access, kurā izstrādātāji var attālināti testēt lietojumprogrammas, parādījusies ierīce ar nosaukumu Nokia Lumia 1001. Atbilstoši ražotāja pieņemtajai jaunajai modeļu nosaukumu klasifikācijai pirmā cipara izmaiņa norāda uz modeļa piederību jaunai tehnoloģiskajai grupai un cenu kategorijai. Tātad, ja Nokia sadomātu izlaist jaunu viedtālruni ar veco WP7.5, tad tā numurs visticamāk būtu Lumia 920, 950 vai apmēram tā.

Atbilstoši minētajam TechCrunch secina, ka runa ir par pilnīgi jaunu platformu, kas var būt tikai Windows Phone 8. Avots ziņo, ka pirms kāda laika Device Application Access parādījies modelis Lumia 910, kurš vēl līdz šim laikam nav prezentēts. Š ai gadījumā gan domāts kārtējais WP7 viedtālrunis.

Atgādinām, ka jūnijā prezentētā OS WP8 milzīgo platformu atšķirību dēļ nekādi nav uzinstalējama WP7 tālruņiem. Līdz ar to visa nesen iznākusi Nokia Lumia līnija jau uzskatāma par morāli novecojušu.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lumia1001b_1.jpg[/img]

Raivix
    Participant

Kāpēc uzreiz morāli novecojuši? Arī pašreizējās Lumias ir pietiekami labi telefoni. Un 7.8 taču dabūs + īpašie Nokias appi, kas uz citu brendu telefoniem nebūs.

Un kāpēc nepieminēji Lumia 910, 920, 950 un Nokia 510, 805? Tie arī bija atrodami RDA listē. Ja raksti, tad uzraksti līdz galam. Uztver to kā ieteikumu. 🙂

jonjs
    Participant

Tā īsti nebiju sekojis tavam uzskatu gājumam, bet noliegt to nevar Windows phone OS cienītājs tu esi noteikti. Vispār jau lietojis neesmu, bet cik esmu mazbiku paspēlējies ar aparātiem uz kuriem ir Windows phone, tad nav ne vaina. Par cenu neesmu interesējies.

Pats gan samērā neilgu laiciņu atpakaļ iegādājos SAMSUNGS ar open sorci un tas nebūt nav viedtālrunis toties bača turās nereāli ilgi. Pirms tam gan man arī vairumā gadījumu dažādie saziņas un komunikācijas līdzekļi bija NOKIA.

Ja Windows palīdzēs izdzīvot NOKIA tas nebūt nav slikti. Visur ir savi plusi un mīnusi.

Raivix
    Participant

Esmu pietiekami daudz čubinājis to OS, lai saprastu, ka tā ir viena no retajām, kuru es patiešām vēlētos redzēt savā tālrunī. 🙂 Tāpēc arī atbalstu Nokia un MS sadarbību un gaidu Nokiu ar WP8.

iKey
    Participant

Caur RDA vēl kaudze ar dažiem vēl nepublicētiem modeļiem ir atrodama caur bluetooth

Raivix
    Participant

Daudzi gan izsaka minējumus, ka Lumia 1001 būs planšete ar W8, kas arī izklausās ticamāk, jo tik lieli cipari liek domāt par ko gruntīgāku.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?