Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Nokia phone flashing.
Cik man te zināms, tad te (notepad.lv) savācas visādi gudri prāti, tad nu lūk man sekojoša problēma:
Ielādējot jaunāko NOKIA firmware telefona tika norauts datu kabelis, protams muļķīgi, bet neko nepadarīt, mēģināju iziet no situācijas aizejot uz labi zināmo TSC servisa centru, kur man skaidrā valodā paskaidroja, ka tas man maksāšot divpadsmit mūsu smukās naudiņas, protams tās ar zivi virsū! Kā jau noprotat, tad mani šī versija īpaši neapmierināja, tad nu lūk parakājos ”mātes” Gūgles informācijas krājumā un atradu, ka to var veikt pašu spēkiem ar divām programmām, objektivitātes dēļ nenosaukšu kas tie par ”zvēriem” ir un ko tie ”ēd”.
Vai kādam ar ko šādu ir nācies saskarties, varbūt kāds var ieteikt kādu labu programmu?
Kā zināms NOKIA darbojas uz Symbian platformas, man konkrēti vajadzētu programmu Symbian OS v9.1 + S60 3rd Edition flešošanai
Paldies jau iepriekš par sakarīgām
TSC servisa centru, kur man skaidrā valodā paskaidroja, ka tas man maksāšot
Rakari tādi
Vai kādam ar ko šādu ir nācies saskarties, varbūt kāds var ieteikt kādu labu programmu?
PhoenixJAFdead modē
Phoenix jau izmēģināju, un nedarbojas, JAF novilku, bet man ir pirmkārt Win7 x64, so kā pēc apraksta sanāk, ka nevaru viņu darbināt uz x64 sistēmas, plus man antivīruss bļauj ka tur trojāņi pa ”biezo” sēž iekšā, vismaz tajā P-KEY failā… :S So, ko man darīt, mēģināt atslēgt antivīrusu un riskēt noraut k-kādu ”zarazu”? 😀 Un jā, man ir neveiksmīgais POP ports, respektīvi NOKIA N73 ME, kuram arī pagrūti bija atrast offline firmware update, k-gan nezinu cik man tas daudz dos, ja lietoju tikai sms un calling… 😀
TokRa, vari dot vēl kādu padomu, un paldies, es neapskaužamā situācijā… ”Kāposts” nav, bet telefonu ta’ vajag… :D:D:D
Bet ar fēniksu esmu flašojis nokautās firmwāres
re kur pamācībafēniksu.
Viss tika darīts ar WinXP SP3 32-bit
Tā un Edžus, antivīrusi daudzas mazas programmiņas saukā par vīrusiem, tādēļ vari nebaidīties par to P-Key failu (esmu pats pārbaudījis).
EDIT: Daudz vienkāršāk sanāks: aizej uz veikalu pēc aliņa, un ar to aliņu ej pie kāda drauga, kura datoram ir WinXP
Bet firmwāri novilki?
Tad caur Navifirm sameklē sava telefona firmwāri un to saglabā C:program filesNokiaPhoenixProducts
tur izveido mapīti ar sava telefona rūpnīcas modeli (RM- kurš tur) to vari atrast uz nakļeikas zem bačas, un taja mapītē saglabā visus FW failus, jo fēnikss by default
Vēl viens variants – caur fēniksu – Tools -> Data Package download, tajā lodziņā ieraksti telefona produkta kodu (uz nakļeikas zem bačas 7-ciparu numurs), un atrašanas gadījumā piedāvās novilkt, un ķeries pie beigtās flešošanas
PALDIES”kā un ar ko salauzt”
Vienreiz pāršuvu N73ME, un pēc ieslēgšanas prasīja produkta kodu (tas pats 7-ciparu kods)
rezultāts nekāds…
Izmēģināju visumaybe firmware nepareizs, ir idejas?
Preses relīzes