Nokia sagatavojusi tālruni ar MeeGo (video)

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nokia sagatavojusi tālruni ar MeeGo (video)

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Vietnes Pocketnow.com rīcībā nonācis profesionāls reklāmas videoklips, kurā redzams jauns Nokia viedtālrunis ar MeeGo operētājsistēmu uz tā (MeeGo komūna šo faktu apstiprinājusi). Tas, ka saskarne zināmā mērā atgādina “Annu” (Symbian^3), ir saprotami – lai lietotājiem vieglāka orientēšanās. Pati kompānija Nokia nav bildusi ne pušplēsta vārda, bet iespējams, ka paziņojums sekos tuvākajās dienās. Visdrīzāk, ka šis tālrunis ar rūpniecisko kodu RM-680 saņems tirgus nosaukumu N9 vai N950.

Vēl zināms, ka jaunums būs sānu slaidera konstrukcijā ar fizisko klaviatūru, un tam būs 12 MPix kamera ar Carl Zeiss Tessar objektīvu. Pie MeeGo tālruņa Nokia strādā jau kopš 2010. gada februāra, tā kā gatavā produkta nākšanā turgū būtu tikai likumsakarība.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t-KfxrI1NXg[/youtube]

Avots

OME
    Participant

Man tās ziņas par OS jau sāk pieriebties.

Lai beidzot sāk izstrādāt lokanos un stiepjamos ekrānus.

dzhonsons
    Participant

Š is varētu aiziet 😀

rasty
    Participant

to video nemaz nevar noskatīties.. 😀 nokia iesniegusi ziņojumu par tām autortiesībām..

waplet
    Participant

Es gan paspēju apskatīt, diezgan nekonkrēts, kā jau teaseris. Nav jau nekāds traileris, tikai pavīd kāds stūris no Nokia’s un tā visu video.

nevertell
    Participant

Da bļin, mīgo, andris un winfouns. Vēl ir puvušie āboli.

Ibiomaķ, nokija tagad nemēģina gadījumā stumt tirgū (neskaitot fīčerfounus) 3 dažādas mobilās OS?

Es jau esmu par linux attīstību, bet es domāju, ka mums jau pietiek OS’i priekš telefoniem.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?