Nokia šomēnes samazinās viedtālruņu cenas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nokia šomēnes samazinās viedtālruņu cenas

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā ziņo Reuters, tālruņu ražotājs Nokia jūlijā plāno samazināt viedtālruņu cenas. Izrādās, ka samazināšana skars ne tikai vienkāršos modeļus, par ko jau izteicās Stīvens Elops. Ar šādu rīcību Nokia centīsies saglabāt konkurētspēju tirgū vismaz līdz jaunās modeļu līnijas ar WP7 iznākšanai.

Visvairāk – par 15% samazinās cenas flagmanim Nokia N8, multimediju tālrunim N7 un biznesa modelim E6. Būs arī visiem pārējiem modeļiem, bet mazākā mērā.

“Cenu samazināšana atsevišķiem modeļiem nebūs tik pamanāma, bet skars pilnīgi visu kompānijas portfolio – kas tāds jau ļoti sen nav bijis,” tā informācijas avots.

Nokia pārstāvis attiecās komentēt Reuters ziņu, tik piebilda, ka cenu izmaiņas ir jebkura biznesa neatņemama sastāvdaļa.

Pēc Gartner analītiķu datiem, gada laikā Nokia tirgus daļa kritusies no 39% līdz 25,5%. Daudzi uzskata, ka šī tendence arī saglabāsies.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokian8smartphone_1.jpg[/img]

Reuters

rasty
    Participant

Mums patērētājiem, tas nāks tikai par labu.. laikam.

akms47
    Participant

Līdz mums tas diezvai nonāks. Pārdevēji tāpat uzliks lielu cenu.

shadowmen
    Participant

Tāpat visi pirks HTC 😀 Varēs nokia no pakaļas mest savus viedus 😀

izredzētais
    Participant

man anyway ir aizdomas ka ienākot w7mobile nokia būs spiesta cenas samazināt vēl un vēl.

Scandal
    Participant

Nu šeit dažiem liekas, ka Android ir pati labākā lieta telefonu pasaulē + HTC vēl, bet tas ir tikai šaurs skatījums. Protams, W7 nav pat ne ideālam tuvs, manuprāt neveiksmīga izvēle no nokias puses, bet nu kurš tagad tur saimnieko…

Man personīgi patīk ļoti Nokia N8, jo neko vairāk par zvanīšanu, wi-fi, 3G, SMS un fotokameru man nevajag, pietam N8 teju jau var aizstāt parastos mūsdienu digitālos zieptrauciņus..

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?