Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Nokomplektēt PC
Tā nu ir tā, ka arī tos vismaz 3 gadus neesmu pat skatījies veikalu un dzelžu piedāvajumu virzienā un nav ne jausmas, kādi dzelži tagad ir aktuāli.
Kas tiks darbināts? Adobe Photoshop un Illustrator (pārsvarā reizē) un izskatās, ka laika gaitā būs nepieciešami paralēli arī kādas video un 3d programmas. Tam visam pa virsu Chrome + firefox katrā, pa vairākiem tabiem un skype un spotify. Spēles īpaši uz datora vairs nedzenāju (ja nu vienīgi 1.6 kādā brīdī), tākā man vienkārši vajag PC + laptopu, kas šo visu var darbināt. Uz ko man skatīties? Kas tagad ir aktuāli dzelži? AMD vs INTEL? Moš kādi 1a, dateks linki ar labiem saliktiem variantiem? Budžets ir, par katru esmu šobrīd gatavs ziedot līdz 700€, vai ja ir kāds labs laptops, tad tikai to pagaidām par lielāku cenu.
(domājams, cenu varētu noapaļot 😉 )
Citādi uz visu (izņemot CPU) pa bišķam, bet skarbi jāgriež. Jāiemet skārda kastē ar no-name bloku, jāņem lētais Kingstons…
Video apstrādē arī spēcīga videokarte nebūtu slikta, jo tad var nolikt visu vai daļēju rendering uz videokarti, atvieglojot CPU (un arī laiks ietaupīsies, jo tas process būs ātrāks). Foto un attēlu apstrādei arī Intelis derēs. Par 3D softu gan nezināšu teikt, ar to nav iznācis saskarties un arī īsti netaisos viņus bakstīt.
Nav jāpērk divi laptopi (DOH). PIEMĒRAM (par videokarti nezinu):
un dokstacija:
Teorētiski Crow komplektētais variants patīk, bet ja vēlos, kādu video karti tādam likt iekšā? Un kāda tipa monitori šobrīd ir aktuāli?
Preses relīzes