Noņemt apstirināšanu pievienotajiem attēliem(PHPFusion)

Sākumlapa Forumi Saites un Pamācības Web un Programmu pamācības Noņemt apstirināšanu pievienotajiem attēliem(PHPFusion)

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    beryoza
    Participant

Sveiki!

kāds zin kā var noņemt ka cilvēki liek bildes vajag Administrātora apstiprinājumu?

Es vēlos lai visi var likt bildes,rakstus un man nekas nav jāpstiprina!?

A uz doto brīdi man Administrātora panelī ir vis jāpstiprina un tikai tad vinja parādās!

drono
    Participant

Kodā, tajā vietā, kur tiek iesūtīta bilde, submit.php failā laikam, vajag pamainīt SQL teikumu, lai met datus nevis “submissions” tabulā, bet attiecīgajā “photos” tabulā.

Piemēram, priekš “news” iesniegšanas. Rindiņas

Code:

$result = dbquery(”INSERT INTO “.$db_prefix.”submissions (submit_type, submit_user, submit_datestamp, submit_criteria) VALUES(’n’, ‘”.$userdata[’user_id’].”‘, ‘”.time().”‘, ‘”.addslashes(serialize($submit_info)).”‘)”);

vietā būtu jāievieto kaut kas šitāds, atkarībā, kas tev vajadzīgs:

Code:

$result = dbquery(”INSERT INTO “.$db_prefix.”news (news_subject, news_cat, news_news, news_extended, news_breaks, news_name, news_datestamp, news_start, news_end, news_visibility, news_reads, news_allow_comments, news_allow_ratings) VALUES (’$news_subject’, $news_cat, ‘$news_body’, ‘$news_extended’, ‘$news_breaks’, “.$userdata[’user_id’].”, ‘”.time().”‘, ‘0’, ‘0’, ‘$news_visibility’, ‘0’, ‘1’, ‘1’)”);

Ar “photos” arī kaut kas līdzīgs, tikai jāapskatās, kādi datu lauciņi ir “photos” tabulā, un jāsaliek vajadzīgās vērtības. Protams, bez minimālām PHP zināšanām jau nekas nesanāks.

Var arī pameklēt kādu pluginu vai modu, kur tas jau ir izdarīts. Vajadzētu jau būt visādiem “userphotos” utml.

beryoza
    Participant

jā!Tur laikam vajag vairāk zināšanas nekā man ir! 😀

a nau kāds vieglāks variants?

drono
    Participant

Drono wrote:

Var arī pameklēt kādu pluginu vai modu, kur tas jau ir izdarīts. Vajadzētu jau būt visādiem “userphotos” utml.

^– tas ja bija domāts tas “vieglākais variants” 😀

https://www.phpfusion-mods.net/infusions/downloadsv7/dldb.php?op=view&id=222 piemēram varētu būt.

deivs001
    Participant

Vaitad to nav iespējams izmainīt no admina paneļa?

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā