Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Nopelni – Yuwie!
Apraksts: Web lapa, kur var nopelnīt naudu sērfojot internetā. Lapa ir kā draugiem.lv un myspace, tikai jums par uzturēšanos maksās!
Sheit varat apskatīt mani:
Reģīstrējaties šeit:
Man liekas, ka tu drīz saņemsi Galma āksta titulu par spamošanu!
Es noteikti nevienam neiesaku mēģināt nopelnīt ar tamlīdzīgiem līdzekļiem, ja vajag naudu, tad jāiet strādāt {“normālu” darbu}.
Jā, protams, ka ar internetu sēžot mājās var nopelnīt, pat kļūt par miljonāru, bet jāstrādā ar galvu, jo tāpat pat pa purnu mūsdienās grūti dabūt:)
pat pa purnu mūsdienās grūti dabūt:)
Tur nu Tu maldies, pastaigā pa centrāltirgus apvidu pa vakariem viens pats. :))
Tur nu Tu maldies, pastaigā pa centrāltirgus apvidu pa vakariem viens pats. :))
Sanāk jau staigāt, jo man pie autoostas ir mikriņa galapunkts, kas ved uz mājām.
Mees tev ticam, vella spamer!
Nu tagad iedod man oficiaali aprakstu “kas ir spam” – nevis pasha izgudrotu, tad paskatīsimies kursh ir spammeris lielaaks! :grr:
Mos riit pastaastiisju kas tas par zveeru un ar ko jams barojams un sitams! Tagad gribu guleet!
Ja girbeetu zinaat, sen pats buutu aizgaajis un saguugleejis! 😀
Ä€ un pa tēmu…. cik esi nopelnījis un kā saņemsi naudu- reālajā dzīvē, vai vnk virtuāli dabūsi viņu un tērēsi tai pašā lapā lai dabūtu kkādu extru?
Tagad mēs zinām, kā tu izskaties :D…. bet don`t wory gan jau nesitīsim :D, esam pozitīvi domājoši.
Ä€ un pa tēmu…. cik esi nopelnījis un kā saņemsi naudu- reālajā dzīvē, vai vnk virtuāli dabūsi viņu un tērēsi tai pašā lapā lai dabūtu kkādu extru?
vel pats neesmu iebraucis tajaa yuwijaa un nezinu kaa vini maksaas un kad. Vispaar baigas bullshi**
P.S. Kas shis ir tagad man par statusu?? aarrrgghh!! :grr:
:duno: :duno: :duno: :duno: :duno:
Preses relīzes