Nopelni – Yuwie!

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Noderīgas saites Nopelni – Yuwie!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    QueenZ
    Participant

Adrese: https://www.Yuwie.com

Apraksts: Web lapa, kur var nopelnīt naudu sērfojot internetā. Lapa ir kā draugiem.lv un myspace, tikai jums par uzturēšanos maksās!

Sheit varat apskatīt mani: https://www.yuwie.com/profile/?id=57818

Reģīstrējaties šeit:

https://www.yuwie.com/yuwie.asp?r=57818 [laikam gan buushu 100% paarliecinaats, ka manu referaali taapat visi ignorees] 🙁

Ķēms
    Participant

Ej ellē, spamer!

samurajs
    Participant

Cik tad tu esi nopelnījis, gurķi? :rofl: :rofl: :rofl:

Man liekas, ka tu drīz saņemsi Galma āksta titulu par spamošanu!

shady
    Participant

Š āda tipa lapas ir praktiski cilvēku krāpšana…+ dažādu drazu instalēšana uz datora.

Es noteikti nevienam neiesaku mēģināt nopelnīt ar tamlīdzīgiem līdzekļiem, ja vajag naudu, tad jāiet strādāt {“normālu” darbu}.

Jā, protams, ka ar internetu sēžot mājās var nopelnīt, pat kļūt par miljonāru, bet jāstrādā ar galvu, jo tāpat pat pa purnu mūsdienās grūti dabūt:)

Sid
    Participant

Quote:

pat pa purnu mūsdienās grūti dabūt:)

Tur nu Tu maldies, pastaigā pa centrāltirgus apvidu pa vakariem viens pats. :))

shady
    Participant

Quote:

Tur nu Tu maldies, pastaigā pa centrāltirgus apvidu pa vakariem viens pats. :))

Sanāk jau staigāt, jo man pie autoostas ir mikriņa galapunkts, kas ved uz mājām.

QueenZ
    Participant

nu beidziet tachu! Es nejokoju un nespamoju! Tikai gribeeju ar jums padaliities! 🙂 :money:

preddetor
    Participant

Mees tev ticam, vella spamer! :rofl:

QueenZ
    Participant

preddetor wrote:

Mees tev ticam, vella spamer! :rofl:

Nu tagad iedod man oficiaali aprakstu “kas ir spam” – nevis pasha izgudrotu, tad paskatīsimies kursh ir spammeris lielaaks! :grr:

preddetor
    Participant

Mos riit pastaastiisju kas tas par zveeru un ar ko jams barojams un sitams! Tagad gribu guleet!

QueenZ
    Participant

preddetor wrote:

Mos riit pastaastiisju kas tas par zveeru un ar ko jams barojams un sitams! Tagad gribu guleet!

Ja girbeetu zinaat, sen pats buutu aizgaajis un saguugleejis! 😀

preddetor
    Participant

Piedot atvaino, bet ir arii cilveeki, kas aizmieg uz klaviereem… Bet tas taa… Veel aizvien, spamer, veelies uzzinaat kas tu esi? Ja? Tu to tiesaam veelies? Ja jaa, tad klausies: tu izplati pilniigi bezjeedziigu informaaciju, kas jaaj kopaa citu dziivi. Tev nav nekaa, ko tu vareetu sniegt citiem (neskaitot suicide action). Tu esi bezjeedziigs, nevienaa tavaa postaa neesmu saskatiijis neko veertiigu, vajadziigu, noziimiigu u. t. t.. Ja tu esi vecene, tad es saprotu un atvainojos… :rofl: Starp citu, spam ir surugaatpasts. Tas ko tu raksti ir sava veida surugaatpasts… Un jaa: gandriiz viss, ko tu raksti is spams (neattiecas uz teemu, un tas uzsaak diskusiju par tevi)! Bet ja es kljuudos, luudzu paskaidro! Nopietni! Starp citu es visu varu paraadiit ar piemeeriem!

memorex
    Participant

Cik centus mēnesī nopelni, 5cietis tev vismaz sanāk pa mēnesi? 🙂 Vismaz pietiks lai pa netu samaksātu un varētu spamot

usins
    Participant

Tagad mēs zinām, kā tu izskaties :D…. bet don`t wory gan jau nesitīsim :D, esam pozitīvi domājoši.

Ä€ un pa tēmu…. cik esi nopelnījis un kā saņemsi naudu- reālajā dzīvē, vai vnk virtuāli dabūsi viņu un tērēsi tai pašā lapā lai dabūtu kkādu extru?

QueenZ
    Participant

usins wrote:

Tagad mēs zinām, kā tu izskaties :D…. bet don`t wory gan jau nesitīsim :D, esam pozitīvi domājoši.

Ä€ un pa tēmu…. cik esi nopelnījis un kā saņemsi naudu- reālajā dzīvē, vai vnk virtuāli dabūsi viņu un tērēsi tai pašā lapā lai dabūtu kkādu extru?

vel pats neesmu iebraucis tajaa yuwijaa un nezinu kaa vini maksaas un kad. Vispaar baigas bullshi**

samurajs
    Participant

A ko tu te sprēgā par lietām, kuras pats neesi pārbaudījis? Ä€mars ritīgais….

QueenZ
    Participant

vispaar jau esmu tagad paarbaudijis un nekaa vel nav samaxaats arrgghh! :grr:

P.S. Kas shis ir tagad man par statusu?? aarrrgghh!! :grr:

samurajs
    Participant

Ko gribēji – to dabūji!

:duno: :duno: :duno: :duno: :duno:

preddetor
    Participant

Kur tu izkasi, ka tev kaut kas, kaut ko maksaas? Nebija kkaads smadzenju errors, kad rakstiiji? Cik lasiiju infu, tas esot tikai un vieniigi messaging service, un nekas vairaak! :rofl:

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā