Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Noplūdusi Windows 7 servispaka SP1 beta
“Negantajiem pirāteļiem” nepatīkamais WGA jauninājums KB971033 šajā kompilācijā neesot manīts, bet tā vietā ielikts kaut kas vecāks un nekaitīgāks – tā ziņo forumi.
SP1 apjoms ir patiešām atbaidoši liels – 1,6 GB, bet instalācija notiekot ļoti aši. Tās laikā PC divreiz restartējoties. Ļoti nebūtu ieteicams instalēt šo uz savas pamatsistēmas, jo blakusparādības nav prognozējamas.
“Negantie pirāteļi”? Tie ir tie, kam rokas vietā āķis, koka kāja un papagailis? “Nelicencēto kopiju lietotāji”
P.S. Esot iekļauts MSN 2010 (kurš gan LV to lieto…). Watermark-s ziņojot, ka sistēmas lietošanas termiņs beidzas 2011.04.01.
Vai kāds zin, kurā vieta var dabur? Ja zin, tad lūdzu uzrakstiet, jo es ari gribētu pamēģināt.
SP1 ar minēto nosaukumu brīvi dabūjama lielākajos bittorent trekeros.
Service Pack 1 Beta1 for Windows 7 7601.16537.100327-0053
Bet nu ieteicams tas builds nav, liekam uz savu atbildību…
Š…emot vērā to ka M$ īpaši nestreso par to ka SP1 beta ir noplūdusi,tad visdrizāk tas ir triks, tāpat kā ar w7rc1. urklāt es jau noteikti nelikshu kreiso SP1 ja man pašam uz PC ir legāls w7. Gan jau ar laiku pats sp1 atnāks. Turklāt man bez SP1 w7 strādā kā bitīte.
Pilnībā Tev piekrītu, ar mani ir tāpat! Man arī viss darbojas perfekti tāpēc nav kur skriet un ķert ko citu! 🙂
P.S. Bezalkoholiskais alus un dator-virtualizācija ir pirmie soļi pretim gumijas sievietei.
Preses relīzes