Norte Photoblocker – es negribu, lai mani fotografē!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Norte Photoblocker – es negribu, lai mani fotografē!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Klubu aprīkojums papildinājies ar jaunu ierīci Norte Photoblocker, kas izslēdz nevēlamu foto parādīšanos atklātībā vai šantāžas mēģinājumus. Tātad, ja tusējaties kādā no klubiem, un nevēlaties, ka kāds slepus jūs fotografē, pietiks pasūtīt uz galdiņa Norte alus dzesētāju. Ne īpaši sarežģītajā ierīcē iemontētas 4 uz dažādām pusēm vērstas zibspuldzes un fotosensors, kurš pie zibšņa no malas šīs zibspuldzes aktivizē. Rezultātā fotokadrs sanāk pārgaismots, un tanī maz kas ir redzams.

Līdzīgs princips tiek izmantots ierīcēs cīņai pret automātiskajiem policijas fotoradariem. Protams, dienā šāda aizsardzība nestrādās, bet naktī gan.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gPm7iWo0Tg4[/youtube]

Avots

usins
    Participant

😀 nevienā no reklāmā aprakstītajām “pirms” situācijām nederēja, tikai mierīgi uz galda stāvot. tik pat labi vnk klubs var aprīkoties ar irda lampām. cilvēkiem neko netraucēs, aparātiem gan…

Wuu
    Participant

Ja atslēgta zibspuldze? 😀

samurajs
    Participant

Nekā nesanāks – fotoaparātu matricas nav īpaši jutīgas uz IR. Paņem kādu TV pulti un paspīdini pats. Ja nu vienīgi zvērīgas jaudas lampas vienīgi…

LooNeY
    Participant

Un ka ar klubu gaismām? 😀 visādiem strobiem u.t.t. kā ierīces sensors spēj atpazīt kad tiesi jārīkojas? manšķiet kārtējais bullšš.. uz kā meiģina nopelnīt naudu 😀

garaisezis
    Participant

nedomāju kad sinhronizācija tam ir ātrāka par 1/200 sekundi, līdz ar to focikam atliek uzlikt ja ir iespējams ātrāku un lieta darīta…

Hmmm, iešu tūlīt paspēlēties ar ārējo zibeni to fotografējot ar flash sync… tad arī redzēs pie cik liela ātruma reaģē….

PAPILDINÄ€JUMS

tā kā domājams kad tam zvēram nav diezko jaudīgākas iekšas, tad pie 1/200s f10 var daudz maz ok…. sorry, man vēl vecais nikon D80, kam max sync tikai ar zibeni iebūvēto ir 1/200….

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7I8Z9y5YwAw[/youtube]

akms47
    Participant

Mans Canons 7D ar 580EX bliež 7-9 kadri/sekundē. Uzliekam sēriju un …. stulbais kūleris iet sūkāt ledu, jo nespēj tik ārti uzlādēt zibspuldzes. 😀

garaisezis
    Participant

es domāju, kad ar trīs kadriem pietiks… tikai cik ātri tev pati zibene uzlādēsies, ja ārejā, tad štrunts

MyNegation
    Participant

Knipsētājiem-vulgaris bildējot uz zaļo A ar ziepjutraukiem gan labi darbosies 😀

akms47
    Participant

Piekrītu garaisezis,domāju, ka tā leduskaste nespēs pat 3 k/s uzlādēt.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?