Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Norvēģijā praktiski likvidēts mūzikas pirātisms
A kurš tad apgalvo, ka Steam ir DRM free?
Mad? Vismaz es tā uztvēru viņa slavas dziesmu.
Par GOG, your point is? Tas kaut kā maina faktu, ka viņi ir TRUE DRM free?
Š tatos savukārt lietas, kas nav fiziski produkti, ja nemaldos, ar sales tax netiek aplikti.
1) man nav pietiekami stabila interneta, lai dajebko strīmotu. Tiesa, mūzikai varbūt pietiktu ar visu nestabilo trafiku, visdeo gan ir nebaudāms, ja vispār iet.
2) Š āda veida serviss neatbilst maniem klausīšanās paradumiem – var gadīties, ka es mēnesi maksāju par neko.
3) Kaut ko klausīties mobilajā manā uztverē ir pilnīgs onānisms… taču, cik sapratu no lapas, tad tas nebūt nav obligāti; var arī uz PC.
Otrkārt, patīk listes pašam salikt, pēc tā ko nu gribu klausīties, nevis kaut kādas automātiski saģenerētus listus. Neklausos arī gluži pašu jaunāko mūziku (EHR, Radio 5 repertuāru). Mēdz būt kā Crow minēja, uzmetu vienu dziesmu repītā un klausos līdz riebumam! 😀
Bet protams, tiem kam tiešām nav itin nekā uz datora, un i netaisās glabāt, un patīk ka viss saliekas pats kā iekš radio ieraktot vien žanra nosaukumu – šāds serviss varētu būt ērtāks.
Un nekas jauns jau laikam tas nav, agrāk kad Latvijā nebija nobanots Pandora
Preses relīzes