Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Noslēdzies Firefox 4 dizaina konkurss (video)
Uzvarētāja skatījumā Home Tab sastāv no šādām sadaļām: Identities, Website launcher, Browsing sessions, Task-oriented ultrasmart search box. Kā pilnīgi jauna funkcija būs Login-History, kurā tiks izvadīts visu interneta vietņu saraksts, kurās lietotājs patreiz ir ielogojies (resp. no kurām aizmirsis izlogoties).
[youtube]
soļankas
Amazing! Wonderful! Incredible! Amazing! Excellent! Amazing!
Īpaši tāpēc, ka, tāpat kā šmapple, nekā revolucionāra tajā “dizainā” tur nav, bet tas tiek par tādu pataisīts. Š is viss uz papīra droši vien izskatījās baigi labi; es pieļauju, ka visas minētās fīčas jau ir dabūjamas addonu veidā. Un no tām Sessions šķiet vienīgais, kas varētu būt puslīdz noderīgs praktiski.
Un jā… Bring back mah address bar! Gribu URLas redzēt!
Kas attiecās uz topiku, kamēr vien var labot css, izskatam nav nozīmes.
tas viss tikai bremzēs FF, cerams to varēs atslēgt
Tā nav Opera, protams ka varēs 🙂
tas viss tikai bremzēs FF, cerams to varēs atslēgt
Tā nav Opera, protams ka varēs 🙂
lobotomiju wuu galdiņam,lūdzu!
lobotomiju wuu galdiņam,lūdzu!
lobotomija tiek atsaukta, diagnostiķis bij piedzēris jēgu 😀
$opera++;
Man patīk viss kā izskatās tagad, visi paneļi kuri ir pašreiz FireFoxī… u.t.t. =]
Un šeit ir tas pats kas ar Windows – kopš Windows Vista izņēma no File Exploreriem pogu [up], kura man darbā ar daudz failiem ir ērta… Tā pat šeit izņems laukā adress-bāru…. 😀 Interesanti, kā testēšu webus ar specifiskām adresēm + mainīgajiem! 😀
Preses relīzes