Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad
P.S. man ir aizdomas ka autors ir tas pats betons.
turās vienīgi uz samuraja pāris rakstiem nedēļā
nu nebūs taisnība, jo reti ir diena, kad nav neviena jaunuma. Notepad jaunumu politika ir tāda, ka regulāri lasot šo portālu, ikviens būs lietas kursā par visu galveno IT pasaulē. Publicējam tikai pašu svarīgāko, jo nav jēgas ziņot, ka Ubisoft atlicis pirātu videospēlītes Skull & Bones iznākšanu uz nenoteiktu laiku.
Varētu te ieviest daudz ko, bet viss atduras cilvēciskajā faktorā. Mr. Pidarson
Liksim mieru betonam, jo viņš pēdējā laikā ne pārāk bieži te apgrozās.
Betonam noteikti internets atslēgts…Vainu sapratis ka šim te nav ko darīt visi šo norēj:)!!!
Betonam noteikti internets atslēgts…Vainu sapratis ka šim te nav ko darīt visi šo norēj,pats jau vien vainīgs-dablatojās:)!!!
Pamocījās pusgadu un tomēr nespēja piesaistīt lasītājus.
Betonam noteikti internets atslēgts…Vainu sapratis ka šim te nav ko darīt visi šo norēj,pats jau vien vainīgs-dablatojās:)!!!
Tu būsi nākamais!
Tu būsi nākamais!
A man poxxuj,es nevienam neiesaku smaksā meistaram….. vienīgais pašam betonam!Un kas tad man es tik ta seit ielienu atbalstot saiti :)-Kur jūs bez manis dirsāāā liksies-tak Klauns,kā sensenos laikos lielajās lepnajās pilīs bez āksta nevarēj iztikt :D!Uzskatiet ka šeit ir pils un es šis pils gavenais klauns!
Nē, šis ir trakonams un tu esi galvenais Napoleons!
Da kautvaij ginekoloījas nodaļa :D!
Nē, šis ir trakonams un tu esi galvenais Napoleons!
Da kautvaij ginekoloģījas nodaļa :D!
Uz visiem pārlūkiem, izņemot Edge, rāda “403 Forbidden nginx”
Nezinu kā citiem, bet uz FF neko tādu ne reizi neesmu novērojis. Drīzāk meklē vainu savā kastē.
Preses relīzes