Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › "Notepad Desktops – 2010": II kārta
😀
Digitāli troksnis izskatās nepārāk forši. Īpaši uz krāsainām bildēm. Melnbaltām vēl ir OK. Ja grib īstu graudu, tad jāfočē uz filmas (ar lielu ISO vai mazāku + attīstīt itkā būtu lielāks vai abi kopā). Citā gadījumā jāskatās kuras kameras troksnis patīk labāk, jāpaceļ ISO vai arī šopā dažkārt var uzģenerēt patīkamu graudu…
Kaut kā tā.
Es gan nenolasīju vai tavs jautājums ir sarkasms vai nav 😀
WTF OMG IBM THINKPAD OMG WILL NOW GRACEFULLY FREEZE MY GTK WINDOW OMGZOMG :>
Un es domāju, ka linux lieto cilvēki, kuri zin 0,1 vairāk par vidējo jūzeri…………..
Bet ja nopietni, pamēģini gentoo. Varēsi sev nokonfigurēt visu līdz zilumam. Bēt prieki tādi, ka vienalga kādu kerneli dabon/sataisi, vienmēr nokompilēsies envidijas un citi prop. draiveri, ja vien sistēma ies uz x86. Ar izņēmumiem kā xen.
Pie tam, gentoo lielajam konfigurācijas kalnam ir viens mīnuss- visu laiku nepieciešams kaut ko konfigurēt. Smart update? Raiight… Update bez vismaz pāris nosprāgušiem appiem? Labākajā gadījumā ar pāris. Gentoo ir daudz sarežģītāk uzturēt un komplektēt, t.i attiecas arī uz prop draiveriem.
Un galu galā ne gentoo, ne viena cita (ne-enterprise) distra nav TIK stabila kā Debian. 🙂 Es pat teiktu, userim ir jābūt vai nu psihopātam ar root user tiesībām kas mēģina visu un visādi kā es vai nu pilnīgam idiņam lai kaut ko sajātu. So es palieku pie Debian.
TokRa rakstīja:
Patika TommyVercetti variants: ļoti oriģināla ideja.
Es atbildu, ka tur nekas orģināls nav, un piemetu linku, kas to arī apstiprina. So, ko tu man brauc augumā?
foxsk8
Visu cieņu, nevienam nebraucu augumā, nemaz nevēlējos nekādi aizvainot. Subjektīvi man pašai šāda desktopa ideja ir oriģināla, jo līdz šim neko tādu nebiju nekur redzējusi. Katrā ziņā, arī divritenis tika izgudrots tikai vienu reizi :>
foxsk8
Visu cieņu, nevienam nebraucu augumā, nemaz nevēlējos nekādi aizvainot. Subjektīvi man pašai šāda desktopa ideja ir oriģināla, jo līdz šim neko tādu nebiju nekur redzējusi. Katrā ziņā, arī divritenis tika izgudrots tikai vienu reizi :>
Tu esi viņa ?
web33 – debesu vārti atveras un apskaidrība iet pār Tevi.
Nedzen zoss
[spoil]https://www.bildites.lv/”>https://www.bildites.lv/images/phwzri9guswer3c2kjwr.jpg” border=”0″ alt=”Bildites.lv”>[/spoil]
Un tagad par tēmu. Aizgūta vai neaizgūta ideja, bet TommyVercetti dekstops man visvairāk patika.
TommyVercetti
Līdz gada beigām viņa profilā greznosies tituls “Notepad Desktop 2010” Award Winner
Preses relīzes