Notepad – Gulags v2.0? :)))

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Notepad – Gulags v2.0? :)))

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 62 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[img]https://notepad.lv/userpix/28_andr_1.jpg[/img]

Tieši tāds salīdzinājums ar Gulagu man radās, lasot Andresa parakstu profilā… Varbūt tad pie reizes pārsaukt Tevi par Andrei_Sakharov? 😀

Vispār tā disidentu tēma un represijas Notepad administrācijai ir ļoti tuva lieta, kā nekā mēs esam bijušie Datūža disidenti un represētie; mans profils tur joprojām bloķēts 🙂

Bet nu pie mums tādas lietas nav notikušas un nenotiks. Kaut arī aizvien biežāk man gribas pārstāt auklēties ar rupekļiem un spameriem.

Cien. Andress, ja tev kaut kas ir pret Vecāko lietotāju WerNeo – pasaki to visiem. Arī es gribētu zināt. Pagaidām viņš Tevi pat nobanojis nav. Pagaidām. Bet viss vēl var mainīties. Kam lemts tikt pakārtam – tas nenoslīks 😀

ob1
    Participant

Samuraj, es tajā parakstā neredzu nekādu uzbraucienu – tik nelielu humora devu. 🙂

Sveicam WerNeo jaunā statusā.

samurajs
    Participant

Es atkal sapratu tā, ka Andress ir tas “Indivīds ar raksturu un viedokli” (jo viņa izteikšanās stils bieži ir vairāk nekā krāsains!) 😀 Un iespējams, ja no jaunā admina jau ir saņēmis pizdukas 😀

Katrā gadījumā es šo pie jokiem ieliku!

drunk_lizard
    Participant

labi, ka plopesoliem, jaunzemiem un mopsjiem te nav premisiju :>

TokRa
    Participant

Opozīcijai ar jābūt 🙂

ob1
    Participant

Hmm, IT portāls kānekā… Virsrakstā būtu jābūt “Gulags v2.0” nevis “Nr. 2″…

😀

TokRa
    Participant

Quote:

Тюрьма. Разговор двух заключенных. Вот смотри Вась. Ты стоишь, а я лежу. А вместе мы сидим.

samurajs
    Participant

ob1 – tencinu! 😀

shady
    Participant

Iespējams, ka neesmu izlasījis kādu topiku, kur ir notikusi tītaru plūkšanās mēnešreižu laikā, bet nesapratu uzbraucienu….

Andress
    Participant

[img]https://coffeeinhand.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/insanity-wood.jpg[/img]

Atvainojiet, manai darbibai ar parakstu attaisnojuma nav, es ļoti atvainojos visiem tiem, kuriem ar šo parakstu nodarīts morāls un sociāls kaitējums, kā arī apsolos uzrakstu aizvākt tuvāko 55 tūkstošu gadu laikā, jo tas uzskatāms par necieņu izrādošu un ir pretējs demokratijai, kad jebkurš nelietpratējs var kļūt par lietpratēju, kad jebkura mājsaimniece var konkurēt ar IBM, kad jebkurš pamatskolu beidzis students var iekļūt seimā. Jo mēs dzīvojam brīvā, demokrātiskā valstī. Š eit ir episks piemērs ka šai nācijai ieraugot kaku to nevis izmest podā bet vēl pacelt uz augšu, sak redz- kāda mums smuka kaka. Nē no jaunizceptā admiņa neko neesmu dabujis. Un pasarg dies tik izmet tu man, admini, savu kārtējo gudrību. Sekošu uz soļa, vākšu dokumentāciju un bāzīšu tev ģīmī lai tu redzi kāds auns tu esi, esi bijis un būsi. 🙂 Tikai neapvainojies.

Es patiesībā esmu mīļš un jauks cilvēks… Vienkārši atšķirībā no dažiem, es runāju, to ko domāju…

ob1
    Participant

Cik mīļi… 😀

shady
    Participant

Tev kāds ir aizvainojis, noglaudījis pret spalvu? Tīņu marasms?

Līdz šim nebiju manījis no tevis klauna izgājienus…

elvisburdajs
    Participant

Andress, Nu šoreiz gan tu šauj galīgi garām..

Manuprāt WerNeo ir vairāk kā labs priekš šī amata.

Andress
    Participant

Shady da labi, marasms, klauni… Ej labāk sagatavo permisijas sekojošiem nikiem:

Proffesor35

Wuu

Crow

uuuttt utc utjp

Es jau te kādu laiku skatos, kā pamazām adminju postiem tuvojas žjurkas. 🙂 Tikai nedomāju ka ar tādu veiklību. Un vispār mums kas- komentāru dzēsēju un mopšu dzenātāju pietrūkst? Rezerves ofisierus lasam? Tādā gadijumā es vēlos būt bērnudārza audzinātājs. Drīkst man šjādu statusu mhh? 🙂

elvisburdajs
    Participant

Andress, Nocitē kādu postu, kur viņš būtu pateicis ko ne tā.

Andress
    Participant

samurajs wrote:

Un

Andress
    Participant

elvisburdajs wrote:

Andress, Nocitē kādu postu, kur viņš būtu pateicis ko ne tā.

Tu slims esi? Es tev varu veselus topikus sameklēt! Desmitiem topiku! Izmanto savas jaunā džedaja spējas un sadaļu meklēt forumā ! ibio rio! Taka tu būtu vakar dzimis.

elvisburdajs
    Participant

Andress, Nu labi, re ku viens no tiem https://notepad.lv/saglukojas-intel-d915psy-t5826.html . Ko viņš tādu tur pateica, ka vajadzēja uzdirst?

shady
    Participant

Andress – Iespējams, ka tev ir kāda personiska antipātija pret šo lietotāju, tas ir loģiski, jo katram neizdabāsi, bet vai tāpēc ir jāceļ brēka?

WerNeo tāpat kā citi modi ir zem admin uzraudzības, ja kāds darītu ko nesankcionētu, tad tiktu pieņemti mēri vienlīdzīgi. Ja Tev ir kāda informācija, ka darbs tiek darīts nekorekti,personīgos nolūkos uz savu galvu, tad droši vari informēt mani, samuraju vai foxsk8.

WerNeo personīgi nepazīstu, bet kā interneta lietotāju ar savu ID pazīstu jau sen (jau sen datuves laikos) un neko sliktu nevaru teikt – pozitīvs iespaids! Tā kā neredzu jēgu turpināt šo marasmu. Ja tev ir sakrājušās antipātijas, tad vari uzrakstīt konkrētajam cilvēkam savu sāpi (protams, mespamojot).

ob1
    Participant

Hmm, patiesībā saprotu Andress bažas… bet saprotu arī administrāciju – stafu ta vajag…

Ja iet runa par piemēriem – ne tik sen kā WerNeo”parekomendēja” vienam userim kā noformatēt disku…

Ja iet runa par WerNeo raksturu – nu ir manāmas aizlaiztas narcisisma pazīmes, ir…

Sorrrry, WerNeo, neņem ļaunā – man tāpat kā Andress ir problēmas ar domu nesaturēšanu – kas prātā – tas uz mēles pirkstu galiem…

Domāju, ka patiesība ir kaut kur pa vidu – WerNeo ieguvis jauno statusu būs uzmanīgāks, savukārt administrācija pakontrolēs, ja kas ne tā… domāju, ka sadzīvosim…

🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 62 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā