Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Notepad – Gulags v2.0? :)))
Andress
Precīzi, bet – Did i made this topiiiiiiks? No! Did i started? No! :> Es izteicu savu viedokli, Samurajs izvēlējās manu viedokli padarīt par joku. Man gan šitais farss diez ko smieklīgs neliekas
P.S. Atdarināt citus drīkstu tikai es 😀
Neviens nav ideāls, un protams, kā tu esi iedomājies, ka mēs 3 headadmins kontrolēsim gandrīz pie 2,3 K reģistrēto lietotāju sāpes, spamus, uzdirsienus? Protams, ka palielinam savas rindas, lai pēc iespējas labāk tiktu arī kaut kas pieskatīts mūsu komūnā.
labākais, ku tu, Crow, vari šobrīd darīt ir pazust no šī topika.
Robis tak vienmēr ir bijis liels dirsējs. Morfejus, Andrejus… konkrēti neko pateikt nevar, bet tik pļūtī uz slidena ledus, kamēr dabū iekrist. Tad ir miers vienu laiku. Nav štoļi pārdzīvojis tīņa trakumu, kā jau te izteicās godājamas personas. Makbetona līdzskrējējs, kaut tu stabā, ko nelabais apķēzījis. Have a nice day 🙂
Visvairāk mani smīdini tas, ka tu tāds pats tīnis vien esi. Diemžēl bez personiskās dzīves. Ko gan var gribēt no pašapmierināta torrent trackera admina, kurš pieradis ka viņam apkārt n-desmiti k pok3monu vienkārši laizās un dejo. 😉 Diagnoze skaidra. Makbetonam līdzi neviens nevarētu paskriet i gribēdams, tapēc ka tādi kā viņš, DL, un visi citi ir unikāli un neatdarināmi. Tajā skaitā es. Tu gan esi kā pēc “Made in ass with 2 fingers” šablona veidots. Pieturi vien savu zjaunu.
Neviens nav ideāls, un protams, kā tu esi iedomājies, ka mēs 3 headadmins kontrolēsim gandrīz pie 2,3 K reģistrēto lietotāju sāpes, spamus, uzdirsienus? Protams, ka palielinam savas rindas, lai pēc iespējas labāk tiktu arī kaut kas pieskatīts mūsu komūnā.
Fox? 😀 😀 WTF? 😀 ko tu tur nes? 😀 😀 Man liekas lidzšinējie admini tiri labi tiek galā ar tiem k juzeriem. Ne tā. ? Jeb ir kāds jauns standarts, uz tik simtiem uzeru viens admins par ko es neko nezinu? 😀
#Ob1, da labi viņš mums programmētājs, nav jāzin kas harda galā notiek. 😀 Da nē viņš ir students lielmutaitis viņam vispār nekas nav jāzin. Vispar jau man nekas nav pret studentiem un tā, bet nu …. Lab vhatever.
Man ierosinajums ir topiku slēgt, sarunāts jau pietiekami daudz.
Uzņēmām svaigas asinis, ok! Paskatīsimies!
Tikko arī vienu veco modu uzliku uz atskaitīšanu.
Pavisam noteikti, ka šajā portālā ir cilvēki, kurus varētu iecelt statusā, bet vai šobrīd ir gudri sacelt visus? Domāju, ka nē! Š oreiz iespēja ir dota WerNeo.
Iespējams, ka nākotnē notepads tiks mainīts un paplašināts, izveidotas jaunas kategorijas, kur mums būs patiešām vajadzīgi cilvēki, kuri gatavi strādāt – bet tas šobrīd ir ideju līmenī.
Tas tā… ja neesat ievērojuši. Kthxbai 😀
Tas tā, stāsts tiem, kas nezina, no kurienes viņam tāds naids. 🙂
Andress, bet gribu, lai zini, ka naids nav abpusējs. Man ar tevi dalīt nav ko.
P.S. Par to, ka es dikti sākšu te banot visus, kas nepiekritīs manam viedoklim… 😀 Kas zin, kas zin… 🙂 būūū
P.P.S. Andress. Neapgalvo to, ko tu nezini! 🙂 Es neesmu students jau gadus četrus.
foxsk8, Atļaušos pajautāt: Cik tālu no finiša ir notepad V3 izstrāde?
Crow, Kā atklājām tavu īsto seju, tā aizlaidies..
V3 ir ap 70%
labi, liekamies mierā… patrakojām un pietiks.
Preses relīzes