Notepad – Gulags v2.0? :)))

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Notepad – Gulags v2.0? :)))

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 62 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Andress
    Participant

Tāpēc ka indivīds makbetons ļoti daudzās jomās pārspēj meistaru W. No vietas kur es skatos, es daudz labprātāk paņirdzu par viņa izgājieniem, ne lasu “Kāpēc šis nav tas un tur nav šitais?” Tā ir tipiska troļļa uzvedība, sajāt topikus ar kašķiem par ko nemaz nav jākašķējas. Uhhh un troļļu te ir davoļna daudz.

Andress
    Participant

shady wrote:

Andress – Iespējams, ka tev ir kāda personiska antipātija pret šo lietotāju, tas ir loģiski, jo katram neizdabāsi, bet vai tāpēc ir jāceļ brēka?

Precīzi, bet – Did i made this topiiiiiiks? No! Did i started? No! :> Es izteicu savu viedokli, Samurajs izvēlējās manu viedokli padarīt par joku. Man gan šitais farss diez ko smieklīgs neliekas

nevertell
    Participant

Acīmredzot tīnis tusiņa vidū atslēdzās, un tad viņam sastūķēja čipsus un citronus dibenā.

Crow
    Participant

Robis tak vienmēr ir bijis liels dirsējs. Morfejus, Andrejus… konkrēti neko pateikt nevar, bet tik pļūtī uz slidena ledus, kamēr dabū iekrist. Tad ir miers vienu laiku. Nav štoļi pārdzīvojis tīņa trakumu, kā jau te izteicās godājamas personas. Makbetona līdzskrējējs, kaut tu stabā, ko nelabais apķēzījis. Have a nice day 🙂

ob1
    Participant

Tā, Crow, MacBetonu neaiztiec, puišeli!

Crow
    Participant

Lasi, kas rakstīts, cienījamais… es saku – “līdzskrējējs”, “atdarinātājs”… kā vēl lai pasaka, nav sinonīmu vārdnīcas pa rokai.

P.S. Atdarināt citus drīkstu tikai es 😀

Foxsk8
    Participant

Andress: Piebremzē “draugs” nedaudz 🙂

Neviens nav ideāls, un protams, kā tu esi iedomājies, ka mēs 3 headadmins kontrolēsim gandrīz pie 2,3 K reģistrēto lietotāju sāpes, spamus, uzdirsienus? Protams, ka palielinam savas rindas, lai pēc iespējas labāk tiktu arī kaut kas pieskatīts mūsu komūnā.

ob1
    Participant

tā… tagad te IT portālā dirsīs tīnis, ka pat nejēdz putekļus no sava laptopa iztīrīt, nokurina video un nesaprot kas noticis…

labākais, ku tu, Crow, vari šobrīd darīt ir pazust no šī topika.

Andress
    Participant

Crow wrote:

Robis tak vienmēr ir bijis liels dirsējs. Morfejus, Andrejus… konkrēti neko pateikt nevar, bet tik pļūtī uz slidena ledus, kamēr dabū iekrist. Tad ir miers vienu laiku. Nav štoļi pārdzīvojis tīņa trakumu, kā jau te izteicās godājamas personas. Makbetona līdzskrējējs, kaut tu stabā, ko nelabais apķēzījis. Have a nice day 🙂

Visvairāk mani smīdini tas, ka tu tāds pats tīnis vien esi. Diemžēl bez personiskās dzīves. Ko gan var gribēt no pašapmierināta torrent trackera admina, kurš pieradis ka viņam apkārt n-desmiti k pok3monu vienkārši laizās un dejo. 😉 Diagnoze skaidra. Makbetonam līdzi neviens nevarētu paskriet i gribēdams, tapēc ka tādi kā viņš, DL, un visi citi ir unikāli un neatdarināmi. Tajā skaitā es. Tu gan esi kā pēc “Made in ass with 2 fingers” šablona veidots. Pieturi vien savu zjaunu.

Andress
    Participant

foxsk8 wrote:

Neviens nav ideāls, un protams, kā tu esi iedomājies, ka mēs 3 headadmins kontrolēsim gandrīz pie 2,3 K reģistrēto lietotāju sāpes, spamus, uzdirsienus? Protams, ka palielinam savas rindas, lai pēc iespējas labāk tiktu arī kaut kas pieskatīts mūsu komūnā.

Fox? 😀 😀 WTF? 😀 ko tu tur nes? 😀 😀 Man liekas lidzšinējie admini tiri labi tiek galā ar tiem k juzeriem. Ne tā. ? Jeb ir kāds jauns standarts, uz tik simtiem uzeru viens admins par ko es neko nezinu? 😀

#Ob1, da labi viņš mums programmētājs, nav jāzin kas harda galā notiek. 😀 Da nē viņš ir students lielmutaitis viņam vispār nekas nav jāzin. Vispar jau man nekas nav pret studentiem un tā, bet nu …. Lab vhatever.

Man ierosinajums ir topiku slēgt, sarunāts jau pietiekami daudz.

ob1
    Participant

Pag, Andress, nomierinies, nešauj pār strīpu…

Foxsk8
    Participant

Crow and Andress: Savstarpējos uzdirsienus, caur PM, manīšu vēl kaut ko, abiem hanā uz kādu laiku.

shady
    Participant

Nav standartu, bet vienmēr ir jāiet uz priekšu. Katrs cilvēks spēj ko dot – es nedomāju sētnieka darbu – bet jaunas idejas, iespējas, kas var attīstīt šo portālu uz priekšu.

Uzņēmām svaigas asinis, ok! Paskatīsimies!

Tikko arī vienu veco modu uzliku uz atskaitīšanu.

Pavisam noteikti, ka šajā portālā ir cilvēki, kurus varētu iecelt statusā, bet vai šobrīd ir gudri sacelt visus? Domāju, ka nē! Š oreiz iespēja ir dota WerNeo.

Iespējams, ka nākotnē notepads tiks mainīts un paplašināts, izveidotas jaunas kategorijas, kur mums būs patiešām vajadzīgi cilvēki, kuri gatavi strādāt – bet tas šobrīd ir ideju līmenī.

Crow
    Participant

[img]https://notepad.lv/templates/ja_xenia/images/logo-default.jpg[/img]

Tas tā… ja neesat ievērojuši. Kthxbai 😀

Andress
    Participant

shady, mainisies te kautkas tikai tad, kad Foxis pārkāps sev pāri un sāks kautko pamazām darīt. There is no team with no leader.

WerNeo
    Participant

Ehs… 🙂 Andress’am patiesi ir nepatika pret mani, kopš dabūja, manis dēļ, mainīt “savu ādu” un uzrasties te kā jaunam lietotājam. Kopš tās reizes, viņš cītīgi gaida iespēju, lai varētu mani “apķēzīt”. Es cenšos nepadoties provokācijām un šķiet, ka tas viņu visvairāk kaitina. Tāpēc domāju, ka mans jaunais statuss viņu patiesi izvedis no pacietības un tāpēc viņš turpina ar vēl lielāku sparu “atriebties”.

Tas tā, stāsts tiem, kas nezina, no kurienes viņam tāds naids. 🙂

Andress, bet gribu, lai zini, ka naids nav abpusējs. Man ar tevi dalīt nav ko.

P.S. Par to, ka es dikti sākšu te banot visus, kas nepiekritīs manam viedoklim… 😀 Kas zin, kas zin… 🙂 būūū

P.P.S. Andress. Neapgalvo to, ko tu nezini! 🙂 Es neesmu students jau gadus četrus.

elvisburdajs
    Participant

Piekrītu visam ko saka shady.

foxsk8, Atļaušos pajautāt: Cik tālu no finiša ir notepad V3 izstrāde?

Crow, Kā atklājām tavu īsto seju, tā aizlaidies..

Foxsk8
    Participant

Andress: Sāc vēl man braukt virsū un redzēsi ko tad līderis ar tevīm izdarīs. Katrs dara savu darbu, viens kodē un raugās lai no tehniskā viedokļa viss būtu kaut cik ok, otrs rūpējās par informācijas apjomiem un kvalitāti, trešais rupējas par dažāda veida sadarības iespējām ar citiem, reklāmām, mārketingu, un pārējie mums palīdz arī forumu moderēt. Ne vienmēr visi darbi ir redzami kā uz paplātes nolikti, lūk šodien es izveidoju tādu un tādu rakstu, šodien nobanoju to un to. Ja neesi pamanijis, protams, neviens jau to nezin, ka notepad.lv pieder mums 3jiem, tas ir man, samurajam un shady, un katram ir tikpat liela teikšana kā otram, līdz ar to šeit ir savādāka portāla vadīšana, nekā citur. Nepatīk, ir izlogošanās poga un to vari aizmirst uz visiem laikiem.

V3 ir ap 70%

ob1
    Participant

elvisbudajs atjāja baltā zirgā un uzdirsa visiem… 😀

labi, liekamies mierā… patrakojām un pietiks.

daGrevis
    Participant

Tieši tā… Privātos uzbraucienus pa PM. 🙂

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 62 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā