Notepad – Gulags v2.0? :)))

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Notepad – Gulags v2.0? :)))

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 62 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Andress
    Participant

Nē nē, kāda braukšana virsū fox, es mazliet pārfrāzēšu: ko dara Samurajs,. mēs zinām, ko dara Shady mēs arī zinām un redzam. Bet ko dara Fox? Es tevi super labi saprotu (cik esam privā runajuši un tā) bet ja nedari- tad vismaz nesoli. V3 jau cik gadus veidojas? Ta nafig to V3, varbut tomer lieto to laiku lai uzlabotu šo pašu v2 lidz tadam limenim, ka butu ari laiks gaidit uz to v3? Tas ta starp tevi un mani.

Tas tā oftopikā, par cik sen jau vajdzēja aizklapēt ciet. 😛

Whatever, mani gaida pelmeņu sķīvis. Un nēs es tevi nepacienāšu. 😀 😀 Arlabunakt

WerNeo
    Participant

Ems… ja jau tāda diskusija te izvērtusies. 🙂 Varbūt es varētu būt pirmais, par kuru izsludina balsošanu, vai atļaut piešķirt Vecākā lietotāja statusu? 🙂 Daudzi lietotāji mani zin sen, tāpēc domāju, viņiem būs konkrēts viedoklis, par vai pret. 🙂 Ja neesmu, lietotājprāt, vajadzīgs kā Vecākais lietotājs, es arī nemaz neapvainošos. Te jau pirms laika tika runāts, ka statusu maiņa “uz augšu” jāveic, balsojot. 🙂

P.S. Ob1, narcisisma iezīmes ir arī Tavos tekstos. 🙂 Tāpēc jau Tu neesi slikts vai labs. 🙂

ob1
    Participant

Jā, WerNeo, man narcisisma ir krietni vairāk kā tev. 🙂 Tāpēc jau es nepretendēju uz adminu.

Kā jau teicu – neņem ļaunā… vienkārši, pirms veic kādas darbības, padomā vai tā tiešām vajag…

WerNeo
    Participant

ob1 wrote:

Kā jau teicu – neņem ļaunā… vienkārši, pirms veic kādas darbības, padomā vai tā tiešām vajag…

Vajadzēja Tev šito uzrakstīt tieši tagad, kad es sāku domāt par pāris “tērvetīšu” iegādi.

ob1
    Participant

jā, WerNeo, apdomā labi – pivo bez vodki – dengi na veter… 😀

WerNeo
    Participant

Bez alus kaut kā nebanojas visi pēc kārtas tik labi 😀

daGrevis
    Participant
    drunk_lizard
    Participant

ideaali piespamojusji :>

pilniigi po, vai werneo ir pie pogaam, vai nav.

patiesiibaa manis peec kaut makbetonam dodiet headu :>

galvenais, lai idioti nav pie varas…

ljoti labi atceros briidi, kad ieksj boot bija visaam m79 apkopeejaam admini sastuteeti :>

un kur tad jamie tagad?

APOC
    Participant

“Vecākais lietotājs” nav “Lietpratējs”.

samurajs
    Participant

Te mums ir sadaļa, kurā var brīvi spamot, tā kā laipni lūdzu, līdz putas nāk pa muti 😀

Vārna, pirms aizlidoja, piesauca Notepad devīzi “pozitīvi domājošiem cilvēkiem”. Nuja, bet ir jau arī! Kur jūs esat redzējuši banlisti ar tikai 3 nobanotajiem (pie tam 1 ir feiks) ? Citos portālos šis skaitlis mērāms desmitos.

Tāpēc nesaprotu, ko Andress te bija uztraukājies?

Bet nu banošana ir Vecāko lietotāju pienākums, headadminiem tāpat pietiek darāmā.

WerNeo
    Participant

Nu ko… jābano visi negatīvi domājoši. 🙂 Ehs, tikai ko darīt ar tiem, kas saka: “Ziniet, viss ir totālā dimbā un viss ir slikti, bet man tas patīk!” 🙂

Bet par Andress’a uztraukājumiem es jau uzrakstīju.

ob1
    Participant

A tu uztaisi aptauju – vai glāze ir pa pusei pilna vai pa pusei tukša… 😀

WerNeo
    Participant

Es pats uz šādu jautājumu atbildētu: “Atkarīgs no tā, kas glāzē.”

Aldis
    Participant

Aplausi – Jums laikam svētdienas vakarā citu nebij ko darīt! 😀

aoma
    Participant

Interesanti palasīties, un ak jā, pie viena atcerējos, bija te kādreiz tāds morfejs, vēl pie sevis nodomāju – kā šis kādam ko riebīgu pasaka, tā pats pēc tam noteikti šņukst piedurknē 😀

Professor35
    Participant

Cerams jaunais administrators paņems priekšā(vai pakaļā) to drunk_lizardu

kurš iedomājas, ka ja viņam ir izziņa no Tvaika ielas tad var šeit muldēt visu kas tam tīk.

Aldis
    Participant

plofesol, ja mums te visiem butu admin tiersibas, tad shajaa portaalaa visiem buutu bans! 😀 Te ir leciigi juuzeri, un mazaak leciigi.. 🙂 piemeram tu visos ieraugi aciis skabargas… bet pats neredzi ka biezhi vien izraisi domstarpiibas ar saviem kautkadiem spriedelejumiem!

Professor35
    Participant

Aldi

tu esi slikts e-žurnālists

elvisburdajs
    Participant

Plopesol, Viņš visu pateica pareizi.

drunk_lizard
    Participant

Professor35 wrote:

Cerams jaunais administrators paņems priekšā(vai pakaļā) to drunk_lizardu

kurš iedomājas, ka ja viņam ir izziņa no Tvaika ielas tad var šeit muldēt visu kas tam tīk.

kaads miiljsj jauks plopesolins :> tiesa gan ar noslieceem uz pederastiju aciim redzot, bet nu kaadu dievinjsj radiijis, taads sanaacis :>

plopesol, maajasdarbi jau izpildiiti? :>

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 62 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā