Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Notepad headeris
Fox, da nē, vienkārši tu man pēc šitiem tekstiem sāc nu jau konkrēti nepatikt. Vienam no mums tas vienreiz labi nebeigsies. Un man īstenībā ir pofig ko tu ar kuru tekstu domāji. So mans piedāvājums paliek spēkā, esmu brīvs līdz 18:00 šodien un rīt parīt no 18:00 ++ ja vien tev protams nav bail. 🙂 Nebaidies, sist es tevi nesaistos, pāri nedarīšu, sliktām onkām nedošu. Vienkārši vēlētos padiskutēt īsi un konkrēti ar ko tad tu profiņesi tik daudz pārāks par mani. Da i vispār, tu pats ļoti labi apzinies ka es tomēr esmu pāraks par tevi. Tas ka tev ir vpadlo to atzīt, nu tas šeit ir skaidri redzams.
Robert, 12 gadīgie arī var kārtīgi pa muti iedot, taka īsti attaisnojums tas neskaitās.
Jaunzem, mana adrese ir Tallinas 17. Tavi puikas ir laipni gaidīti pēc darba laika līdz 22:00. Tā pat kā jebkurš interesents kuram ir kādas pretenzijas pret mani, mans tel ir 20209229 ja nu kādam vēlme iepriekš pieteikties vai ja netiekam garām vārtiem.
Aldi, Iedzeram kādu tasīti tējas kamēr šie te cepās? 😀
aha… 🙂 vēl tie mandarīni ir uz vietas! 🙂 tikai jāuzmanās no lidojošiem krēsliem kas te lidinās no fokša uz mammas pusi un atpakaļ 😀
P.S. – te ir offtopika sadaļa, vēl vajadzētu apakšsadaļu “Karalauks” 🙂
Kapēc par PM man apbižoties, velns, par PM stāstu to, kad tu par lir gribeji lai sutu tev uz mailu vai PM, tad nu sanak taa, tu gribi taa, bet citam dari savadak. Tagad pieleca, vai jastasta velreiz, ari par zarubu, tu man soliji, ja tu soli, tad tev jabrauc pie manis, nevis man ir japiekapjas tev. Ok, visi izteicas, sledzu nost, gaidu PM un roberts taa pat. Logo tiks uzlabots. [Closed] Tavamate, cerams shajaa tema viss ir izrunats un abiem ir ko apdomat. Taka, turpmak, PM.
Ak jā robert, kurš tad sāka to visu:
Izskatās ka pašreizējo foksis būtu lipinājis kopā pa pikseļiem Paintā…
Ka tik tas nav uzbrauciens ko, pats uzbrauc un tad brīnas, ka aiziet “Karalauks”.
Sākotnējais mūsu logo bija PNG fails ap 30 KB. Tagad no tā palikusi kaut kāda kropla 6 KB JPEG atlieka.
Preses relīzes