Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad ir kļuvis zils
Labi,kušu – apakšējam banerim tieši terminš beidzās. Tiks izņemts.
Par reklāmu uz mobilajām iekārtām piekrītu, būs kaut kas jādomā.
Tiem, kas čiepst, ka bez reklāmas nevar neko pārdot – vai nu sāciet ražot kaut ko patiešām vajadzīgu, kam reklāma nav nepieciešama, vai mainiet profesiju.
Maizei un ūdenim nevajag reklāma, arī internets netika radīts ar mērķi vairoties liekēžiem un krāpniekiem, bet par kādu murgu tas ir pārvērties.
Red bull ir sūds, normāla kafijas krūze ir 100 reizes labāka, bet …
ABP palīdz, taču nu jau arī tas laiž cauri visādus mēslus arvien biežāk.
Arī tavs bizness ir būtībā nevienam nevajadzīga nodarbe, bet cilvēki, kuri godīgā veidā naudu nopelnīt neprot, uzskata to par labu esam. Tas pats attiecas arī uz tiem, kas iedomājas sevi par afigenniem programmētājiem un pārpludina internetu ar simtiem un tūkstošiem vienību nevajadzīga softa. Nebūtu reklāmu, daudziem no viņiem būtu jānāk pie manis grāvjus rakt, pie tam ar lāpstām, tehniku es diez vai tādiem uzticētu.
Protams tas kas ir par daudz nav labi, bet normāla reklāma īsti nevienam netraucē, sāk traucēt ja ir par daudz.
Man katru mēnesi par saitēm un rakstiem arī ienāk nauda no manām mazajām weblapiņām un man tas patīk.
Bet tad notika neizbēgamais – lapa tika pamanīta, uzradās pirmie reklāmdevēju piedāvājumi un kāds apķērīgāks lapas īpašnieks saskatīja iespēju nopelnīt – tā sākās notepad lejupslīde. Lai pavairotu apmeklējumu skaitu un līdz ar to reitingus, tika piesaistīti apšaubāma satura un kvalitātes raksteļu cepēji, par moderatoriem kļuva nekompetenti cilvēki, vecā gvarde devās projām un rezultāts ir tāds kāds tas ir, samērā nožēlojams – diemžēl šo stāstu var attiecināt uz daudzām kādreiz slavenām IT vietnēm.
Morāle: nekas tā nesabojā labi iesāktas lietas, kā veiksme un pēcāk alkatība.
P.S. Tu tiko izstāstīji, ar kādu biznesu ņemies, esu arī nedaudz sociālais inženieris 😉
Es ražoju un tirgoju koka logus, bet pa dzīvi ir sanācis izveidot vairākas lapas, sievai, sev, draugiem kuras gadiem ejot ir sasniegušas labu pagerank un pozīciju google. Un jā viņas šobrīd ienes naudu.
Preses relīzes