Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Notepad lietotÄji twitterÄ«
Mans:
reGative:
Kefīrs:
TavaMaate:
Wuu:
Foxsk8:
Notepad.lv konts:
_Mo3_(bums) –
Aldis –
daGrevis –
Toms –
tox3 –
Notepad.lv twitter konts:
P.S. Profilakei, tavamaate atpūtīsies uz 24H, ban. Vēl kāds varbūt vēlas?
Visus personiskos strīdus, nesaskaņas utml., kas citiem šī portāla lietotājiem nebūtu aktuāli, nepublicēt Foruma diskusijās, bet risināt ar personiskās sarakstes palīdzību.
Nodzēsu bezjēdzīgo spamu, ja kādam jautājumi – kur palikuši posti.
Otrs, teiksim, pats izmantoju twitter, lai lasītu citu portālu twītus, domas, utt… ne vienmēr tur ir tādi bulšiti, kā “Es tiko pamodos”, “Tiko apēdu brokastis”, utt…..
Kā jau arī foxsk8 minēja – sekošana dažādiem uzņēmumiem, grupām, pasākumiem u.t.t. Tas, cik veiksmīgi viņi sevi poziocionē twiterī – tas ir cits jautājums. Ir daudzi veiksmīgi piemēri, un tik pat daudz neveiksmīgu piemēru, kas nav mācējuši atrast savu vietu twiterī.
Nereti twiterī var iegūt atbildi uz dažādiem jautājumiem daudz ātrāk nekā forumā. Iegūt atsauksmes par pakalpojumiem un precēm.
Visbeidzot – esmu guvis arī taustāmu labumu no twitera + twiteris zināmā mērā kalpo kā saziņas veids, tā pat kā skaips, e-pasts, sms…
Un jā – twiteris ir modes prece. Neko tur nepadarīsi.
Visvairāk aizpildīts ar automātisku youtube favorītu iepostēšanu. Manuāli maz ko rakstu tur.
Sen, gan, neesmu neko tur papildinājis… Piereģistrējos aiznekodarīt. 🙂
Nezinu kā, jums, bet man ir slinkums rakstīt savus ikdienas notikumus vairakas reizes dienā.
Tas, ka cilvēki domā, ka Twitter’s ir, lai rakstītu savu ikdienas notikumus – nē! 😛
Es, piemēram, Twitter’u izmantoju, lai komunicētu ar citiem, nevis rakstītu, kad esmu mājās vai neesmu. Vēl noderīgi visiem, ja esi izlasījis kādu superīgu bloga rakstu, piemēram, un pec tam par to paziņot pārējiem caur Twitter’u! 🙂
Preses relīzes