Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js) › notepad.lv -> beidzot maina hostingu, ticu.
Par serveri – tas gan jāmaina, piekrītu pilnībā.
Vai arī iemeilojiet man SSH, apskatīšos un novērsīšu major problēmas, kazi kādu kešu iekabināšu.
Š…emiet vērā, ka pēc profesijas es varu tikai matus griezt un gaterī baļķus krāmēt. Bet kaut kā nebija problēma memcatchu uzlikt un divus virtuālus serverus nosaistīt kopā utt…
*piekasos*
Jūs neviens nekā nesaprotat. Cilvēks strādā katru dienu, jāpabaro daudzbērnu ģimene, daudzbērnu suns un kaķis, reāli tikai piecas stundas dienā (:>) guļ, kamēr jūs kvankšķat te. Paši kādreiz kaut ko būtu izdarījuši, bet reāli ir tā, ka jūs nekā nesaprotat, tikai rejat. Apriebies jau. Reāli tas prasa laiku, par kuru neviens nemaksā. Un šis ir tikai pagaidu variants. Jaunā versija visu izlabos. Plus vēl kaķim ir tikai četri pirksti, viņam vismaz 20% lēnāk kodēšana iet.
Emm, esi mazliet kļūdījies. Neesmu daudzbērnu tēvs jau kādu laiciņu – tagad esmu dižtēva statusā, un man nav suns, bet ir žurka (pareizāk – degu). Un mainu savu kaķi pret citu, kurš māk kodēt, jo manējais ne velna nedara. Pārējais ok! 🙂
Serverim kā tādam, nav ne vainas, vienkārši notepadam ir liels pieprasījums, un šis viss pasākums darbojās jau uz phpbb2 foruma platformas, kas pašā pamatā ir gadiem pārbūvēta, pārmainīta.
Š obrīd, nāksies nedaudz paciesties, līdz kamēr izdosies palaist jauno versiju, bet palaišana ir ļoti lielā mērā atkarīga gan no shady, gan no samuraja, kur bieži vien notiek šāda loma: Klients VS Pasūtītājs, un tad nu man ar viņiem ir jāsaskaņo visas lietas, ko viņi grib, kā viņi grib, kamēr tiek viss izdomāts, pajiet laiks, tad viens nevar vienoties, otram šādi nepatīk, utt… tas viss paņem arī laiku. Reāli jaunā versijā daudz lietu jau ir sakārtots un izdomāts, iztestēts, paliek šobrīd vēl foruma vizuālās lietas, funkcijas. Ja kāds domā, ka nekas nenotiek, tas nenozīmē, ka nekas lietas labā netiek darīts. To ka kāds kaut ko dara “background” režīmā, to jau varēs redzēt tikai pēc tam. Tie kas ir redzējuši iestrādi, neko sliktu pagaidām nav teikuši, pat uzslavējuši.
Nav gan baigi precīzais, bet uz to pusi jau ir.
Preses relīzes