Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad.lv funkcionalitātes ierosinajums
Bieži vien neinteresē man tēmas, kuru nosaukumos ir kaut kādi vārdi.
Iesaku ieviest iespēju tādas tēmas lietotājam atslēgt uz 24 h (apspriežams laiks) līdz, piemēram 7 dienas vai vispār.
POC no ārpuses
input lauki.
Ignorēt foruma tēmas, kura virsrakstā ir (input) [windows] dropdown [24h, 3 dienas, 7 dienas], dzēst uzstādījumus (kaut vai a).
Mana doma redzama šeit:
Nu un paredzēt ari A vai input, kas to visu atiestatī (dzēš šos uzstādījumus).
EOF
Ieteikumi ir tikuši uzklausīti, jāskatās kā būs ar realizāciju, darba pie visa vēl ir padaudz.
P.S. Es pamēģināšu tūlīt uztaisīt (vismaz būšu kaut kā piedalījies v3 izstrādē)…
Labojums:
Uztaisīju vizuālo
Labojums #2:
1/2 jau gatava! Re kur skrīns
Labojums #3:
Tik tālu gatavs. Vairāk taisīt nav gribēšanas, ja vien kāds nesaka, ka vajag!
Sava css koda lauks pie profila tēmu izvēles, kuru tad php lapa ielādē pēdējo – tātad aktivizē, tas tad būtu dievīgs pasākums, paši pēc tam varēsim mērīties, kāds kuram skins sanācis!
un tas prasītu tikai vienu tabulas ailīti datubāzē!
Lūdzu, lūdzu, lūdzu!
vai kautvai atļauja augšupielādēt vienu css failu – katram jūzerim savs $id.”.css” – tādā veidā varētu apskatīt arī citu uztaisītos skinus un taisīt balsošanas utt.
Tas notepad.lv lasītājiem/web-dev’iem , ļautu izpausties, plus vēl pašiem mācīties!
Lūk šis būtu, kas neredzēts un nebijis iekš LV weba skatuves!
Ceru, ka manu ideju spējāt uzsūkt? 🙂
īpaši
PAALIIGAA… Veidoju uz sava profila skinu, nodzēsu visu nah nost, taga manā pirmajā profilā parādās balts notepad.lv 😀
display: none;
EDIT: Kaut kas nogļukoja 😀 Bija domāta, kā atbilde uz Ralfie ierosinājumu.
Preses relīzes