Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad.lv iekš Latvijas saitu TOP100!
Vairāk te:
Nākošā lieta, šijās dienās plānoju iphone, jeb touč screen telefoniem izveidot mobile versiju, like i.delfi.lv, redzēs 🙂
Notepad jau ir diezgan pacēlies, mums ir daudz sadarbības partneru, tur aktīvi darbojās Shady. Taka viss kustās uz priekšu, un v3 būs visam pa virsu. Ceru, ka tagad kāds saprot, ka es nevaru atļauties sūdu ražot 😀 Samurajs jau teica, ka viņa acīs mans krāns pagarināsies, kad būs v3 😀
Es reķinu ka ar v3, max ko varētu novākt būtu 5K unikālie dienā. V2 savus limitus ir izsmēlis. Nākošā lieta, arī labs saturs vairo apmeklētājus, tāpēc veidojot ziņas, jeb ziņu title, ir jāpadomā, kā tas labāk izklausītos arī cilvēkiem, kas info meklē googlē, utt…
Nākošā lieta, šijās dienās plānoju iphone, jeb touč screen telefoniem izveidot mobile versiju, like i.delfi.lv, redzēs 🙂
Notepad jau ir diezgan pacēlies, mums ir daudz sadarbības partneru, tur aktīvi darbojās Shady. Taka viss kustās uz priekšu, un v3 būs visam pa virsu. Ceru, ka tagad kāds saprot, ka es nevaru atļauties sūdu ražot 😀 Samurajs jau teica, ka viņa acīs mans krāns pagarināsies, kad būs v3 😀
Virziens noteikti pareizs! Es arī cenšos veidot ziņu virsrakstus tā, lai tie būtu vieglāk sagremojami interneta meklētājiem. Un ar dienas – divu starpību man šie rezultāti parasti arī ienāk iekš Google Reader. Tātad strādā, un strādā pareizi.
Par iPhone man ir vieglas šaubas atklāti sakot. Pirmkārt, jau te nav ASV, kur iPhone pieejamība ir daudz populārāka nekā Latviā, otrkārt, lai arī portāls ir tehnoloģiju jaunumu flagmanis, un tam pieklātos pašam būt tehnoloģiju jaunumam, tomēr Latvijā daudzi cilvēki aizvien lietos mobilos tālruņus ar fizisko tastatūru. Š o apmeklētāju segmentu nedrīkst atstāt aiz borta. Tad jau drīzāk jāmeklē kāds vidusceļš starp lapu skārienjūtīgajiem vairākcollu ekrāniem un “vecās paaudzes” tālruņiem ar mazcollu ekrāniem. Un parādās arī Safari/Opera Mini atspoguļošanas problēma. Un pašu mobilo lapu veidot tā, lai būtu manevra iespējas to ar pāris parametru izmaiņu konvertēt uz lapu skārienjūtīgaiem vairākcollu ekrāniem pāris gadus vēlāk.
Par sūdu piekrītu. Bet reizēm labāk ir iet uz priekšu ar to, kas jau ir. Jo labot, uzlabot un pilnveidot var mūžīgi. Ir jāmāk pielikt punkts, un laist darbu tautās.
Sāncenšus – BOOT.LV un datuve.lv es tur nemaz neieraudzīju.
Gemius topā taču ir tikai lapas, kurās ir gemius kods. Loģiski, ka lapu, kuras ar gemius nesadarbojas, tur nav. Tā statistika ir interesanta lai salīzdinātu tur esošās lapas, bet pēc tās nu nekādi nevar pateikt, kurā vietā lapa pēc popularitates ir Latvijā kopumā. Nu varbūt dažas pirmas vietas ir precīzas.
No tās krānu samērīšanas gan nesaskatu jēgu. Man pietiek ar analītiku.
Visādi citādi <3 np.
Cerams v3 būs labāka.
~~
Neviena interneta vietne nav idiots bulletproof 😛
Preses relīzes