Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Notepad.lv IT ziņu raidījums sadarbībā ar RadioNSM
meiteni no video
Es būtu priecīgāks ja shady
Ir kāda pilngadīga persona no Rīgas, kura vēlas ar mani sadarboties video apskatiem?
—
Vienreiz jau sadarbība ar LIR nobruka, un ko tad no šitiem gaidat? Man jau nav nekas, bet tas viss ir tik stulbi…
Jaunas idejas vienmēr lielākai daļai liekas stulbas, bet man jau nekas, zeme vēl joprojām turas uz 3 vaļiem…
—
Ieraksta nav no šodienas raidījuma? Gribētos noklausīties, ko runā.
Kā jau minēju zem paziņojuma, tad saistībā ar svētku brīvdienām, atkārtos to pasu ierakstu.
—
😀 😀 Varbūt kāda meiča varētu tās ziņas pavadīt 🙂
RadioNSM komanda ir diezgan liela (https://radionsm.lv/lv/dj/saraksts
Ir kāda pilngadīga persona no Rīgas, kura vēlas ar mani sadarboties video apskatiem?
Es, es, es .. dod man ar 🙂 .. Kādēļ par pilngadību vsp tiek runāts – būs tjip 18+ video materiāls taisīts vai? Vai arī otrs, visai ticams, variants, ka testu taisīšana nenotiks ar skaidru galvu 😀
P.S. – neaizmirstiet, ka šodien ir raidījums pa radio;)
P.S. Crow, esmu, esmu… 🙂
Bet problēma ir citur, tie, kuri dod portālam testēt tehniku dod arī parakstīt tehnikas pieņemšanas/nodošanas aktu. Tā kā, tā ir sava mīnusa puse, jo par katru iekārtu, kuru testēju, es uzņemos ari materiālu atbildību, un uzņemties par svešu cilvēku es netaisos:)
Nu ja, šai ziņā jau Tev pilnībā piekrītu!
mana vecuma 21 gadīgi čaļi, kam galvenais brīvajos brīžos pa taisnāku ieliņu izmočīt cauri ar savu mašīnu, pasūkt pēc tam aliņu stāvlaukumā ar citiem čaļiem un vakara noslēgumā kādam zaķim piecirsties….
To mēdz dēvēt par normālu dzīvi XD
Cikos? 🙂
Katru piektdienu, 19.00.
Tikko noklausījos. Nepatika DJ’ejs. Gaidu linku uz audio failu… 😛
Mūsu pusē tas arī ir kā eksperiments. Dažādi Dj nolasīs ziņas un tad skatīsimies kurš vislabāk patiks. un tad tam arī uzgrūdīsim to pienākumu 🙂
Preses relīzes