best.oo.lv izsludina konkursu par logo un bannera izveidi priekð foruma. Logo ir jâbût attçlotam kaut kam no IT jomas, kâ arî uzraksts notepad.lv. Bannerim jâbût attçlotam best.oo.lv uzrakstam, kâ arî jâbût saskaòotam ar logo noformçjumu.
Logo izmçri
980X180
Bannera izmçri
145X40
Darbos variet izmantot kustîgus efektus, gif, flash
Ieteikums
Variet izveidot arî pârçjiem 2 foruma skiniem logo, tâ lai visiem skiniem vienâds logo un banners, tikai krâsas ir pielâgotas katram skinam.
Protams ðis konkurs ir brîvprâtîgs un bez balvâm.
Labâko darbu autors tiks iecelts labâko lietotâju kârtâ, kuram bûs pieeja arî citâm kategorijâm.
Domâju ir vçrts pacensties.
Paldies par atsaucîbu.
Izskatâs labi, varçtu ðo paðu arî priekð pârçjiem skiniem sleek un deox. Un kâ ar banneri?
A un varbût to uzrakstu nedaudz pa vidu uzlikt, nevis pie paðas apakðçjâs malas. Patîk tâ lampa.
Ko tu dari Datorgrafikas stundâs?
Ko tu dari Datorgrafikas stundâs?
Nu es nesaprotu, paðiem mâca, bet jauta lai citi taisa 😀
Tâ ir.. Es ar fox vienâ kursâ eju 🙂 Mums tur datorgrafikâ tâdi joki jâzîmç… Við varbût meklç svaigas idejas 🙂
Redzi ar to datorgrafiku ir tâ. Ja nav mâkslinieciskâs idejas, domas, tad jau nekâ uztaisît nevar. Vienmçr man ir paticis citu cilvçku darbs, nekâ paða veidotie darbi.
Kâ bija ar .png? IE varçja to pareizi attçlot?
Jautâju, jo gribas labas kvalitâtes attçlu mçìinât uztaisît ar trasparent efektu.
privâtâs ziòas esi apskatîjies ? 🙂
Nu normâli, bet vajag aktîvâk 🙂
Lampiòa un fons ir OK, mazliet disharmonç tie atgâzuðies burti. Ja lampiòa vçl laiku pa laikam uzzibsnîtu sarkana – vispâr bûtu kruti!
Piekrîtu samurajam. Par png formâtu. Nu tieðâm ar IE tas png izskatâs vienkârði ðausmîgi. Vai nu tad atkal jâliek kâds kods, kas uz IE atbalsta png formâtu.
Nu tieðâm ar IE tas png izskatâs vienkârði ðausmîgi.
A kuru tagad rausta IE probzas? Gauþâm maz kas lieto… vismaz no ðîs IT publikas. Mçs ar Lapsu ejam uz Operu, IT palika mâjâs 😀 😀 😀
Ir jau speèuki, kuri pa spîtu lieto IE.
Samuraj – pamçìini Firzam iestâstît ko sliktu par win vai ie, etc. 😉
Ir labi, bet kaut kas trûkst….
/nezinu kas../
Pagaidîsim lîdz kâds saskatîs, kas trûkst 🙂
Pirmais variants bija ok, kad fona vçl bija redzams best.oo.lv tikai vajadzçja to uzrakstu nedaudz iecentrçt. Melnakeda tagad veido logo. Drîz ievçrtçsim arî viòa darbu.