Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Notepad.lv lietotāju profesijas, darba amats, informācija
Tātad būt vēlams iepazīstināt ar sevi, 3 – 5 teikumi, darba vieta vai profesija, ja nav neviens, ne otrs, var droši aprakstīt plašāk savas darba iemaņas, un ar ko ikdienā nodarbojās, vārdu var arī neminēt. Kurš grib, var likt visu savu soc tīklu linku ID.
Piem, sākšu ar sevi:
Niks, identitāte: Foxsk8 – Aka – Lapsa, jeb Jānis Donis
Dzīvoju: Liepāja
Strādāju: Mājas lapu izstrāde
Patīk: Klusums, miers un pārticība kā arī cept gaļu, un jautri pavadīt laiku.
E-pasts:
Tēma balstīta uz infromācijas apmaiņu. Varbūt kādreiz dzīvē noder kāds Notepad.lv biedrs, kurš var izlīdzēt.
Nodarbošanās – Darba galdu CNC uzstādītājs, brīvajā laikā haltūrēju piestrādājot par back-up (otru papildus) fotogrāfu.
Dzīvoju – Sākot no CA,ON līdz pat UK.Northamp. Latvijā neesmu bijis nu jau 9 gadus.
Sociālie tīkli – draugiem.lv/download/
Pārējos soc-tīklos, esmu maksimizējis mūri ap savu privāto informāciju. Jūtos pretīgi, ja visādi garāmejošie lūr ko es ikdienā daru, kur esmu utt. Jā- es pats šo informāciju publiskoju, bet vēlos lai par to uzzina tikai personas, kuras pats esmu apstiprinājis.
Ikdienā sēžu ELKO birojā, urbjos pa Exceli un dzenāju turp-atpakaļ visādus cipariņus. Acenes uz deguna uzstūmis, krāmējos ar finansēm un pārdošanu analīzi.
Brīvajā laikā pašmācības ceļā apgūstu datortīklus, datoru uzbūvi un arhitektūru (dzelžus). Esmu mēģinājis bakstīties ar C++, bet kaut kā neaizrauj. Pirms kādiem 10 gadiem brīvi pārvaldīju HTML un PHP. Tagad vairs ne sūda neatceros no tā visa…
Starp saviem draugiem un paziņām esmu zināms kā datortārps, kuram var zvanīt konsultācijā par jauna NB iegādi un ar lūgumu paskatīties “kāpēc dators sācis bremzēt” vai vispār nosprādzis. Vienmēr visiem iesaku pirkt kompjus ar DOS/Linux un pēc tam prasu 10 EUR par OS instalēšanu un sagatavošanu darbam. Š ogad esmu sariktējis darbam kādus 5 notebukus.
Teritorijas attīstības plānošanas konsultants, attīstības indikatoru eksperts. Strādāju Pārresoru koordinācijas centrā Ministru kabinetā, taču pašlaik radošā atvaļinājumā, jo šais dienās jānodod promocijas darbu. Iespējams, ka tur neatgriezīšos, jo nedēļā piecas dienas pavadīt Rīgā man ir vismaz mokoši. Tas darbs ļoti patika, taču labāk strādāt dažādos pētniecības projektos (arī starptautiskos), kur neesi piesiets pie vietas, taču tas reizēm cieš no ieņēmumu neregularitātes.
Sociālie tīkli man riebjas jau kopš to pirmsākumiem un es tajos nepiedalos. Datorlietas kopumā – mazliet līdzīgi, kā raksta RicoPico. Pastāsts par to, kā pirku savu pirmo datoru, ir veselas anekdotes vērts un varbūt kādreiz atsevišķi kaut kur iemetīšu 🙂
Vaļasprieki – kaut ko taisīt savām rokām, astronomija, alpīnisms. Mazliet rakstu arī populārzinātniskus rakstus par sev tuvām tēmām. Pēc disertācijas aizstāvēšanas, kad būs vairāk laika (pat neteikšu – laika, bet mazāks psiholoģiskais spiediens uz to, ko dari ārpus tiešā pienākuma) varētu pievērsties savam blogam.
Preses relīzes