Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Notepad.lv PS3 spēlētāji, 2. daļa
Mans: svonabarab
_
Iepriekšējo tēmu biedrs Jaunzems aizkakāja, ceru, ka ar šo tā nenotiks.
.. un aicinam viens otru. ..
Š itas man pirmais kas iekrita acīs . 😀
putekļuwololosūcēju? 😀
Man jau nav slinkums veidot jaunus kontus katram komentāram (foksis to ir padarījis īpaši vienkārši), bet, nu ja foksis vēlas stūrgalvīgi iznīcināt šo agrāk cienījamo vietu, go ahead.
Pat nedomā izdzēst so komentāru, jo es to turpināšu spamot
Ar ko tu tagad būtu labāks par tevis pieminētajiem mopšiem, betoniem? Nosauc kaut vienu iemeslu.
Reģistēšanas process protams tika atvieglots lietotājiem, lai nav jāvada garas formas, nevis veidot uber druper cilvēka gara laika klonu veidošanai. Kā redzi, boti šeit nav, līdz ar to viss ir pateikts.
Tev par prieku uzliku e-pasta apstiprināšanu, tagad varēsi čakarēties līdz vemšanai veidot inbox kontu, gaidīt mailu, apstiprināt un to visu laiku darīt no jauna un jauna. Mainīt, čekot IP, utt.. un kam tev tas?
Ja vēl nebiji pamanijis, mums ir iestrādāta arī iespēja, ka katrs no useriem var salikt userlistē tos cilvēku nikus, ko viņš negrib redzēt komentāros, šis teksts vienkārši paliek kā hidden un ja ir interese, var uzpiest virsū un izlasīt ko tad šis nelabvēlis saka. Tāda ļoti laba ignorēšanas opcija, ko bieži vien notepad lietotāji neizmanto. 🙂
Es te nevienu neaizstāvu, bet nesaprotu, kāpēc tik traks stāvoklis? Vai tad lietotājs ir “kašķīgais” tips, kurš katrā tēmā kādam uzkasās?
Preses relīzes