Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Notepad.lv PS3 spēlētāji
P.S. ieliku īkšķi lejup, nav jau žēl, cilvēks ir centies…
:>
Iesāumam, derēs ja izviklsi no kabatas tikai fakui 😀 Tevi nospārdīs tā ka kustēt nevarēsi… nedo dievs izvilksi ko citu…. 😛
Riktīgs ekšan… Grand teft maskačka 5!!! 😛
Es piemēram tad laikam esmu hibrīds.. spēlēju datorspēles caur usb kontrolieri 😀 un ne par ko nesatraucos.. un jā, nostaļģijas pēc vēlos iegādāties oriģinālo nintendo 64 un PS2…. 😛 Ir piedāvājumi?!
Kaut teu testosterona pārpūlētie pauti nokalstu…
Enīveis – katrai platformai savi bonusi. Gribi mazāk ķēpas – iespraust un kapāt, pērc konsoli. Gribi 60fps+, skaistāku bildi – pērc PC, taču nepieciešama lielāka prasme izvēlēties dzelžus, progammatūru un to visu turēt kārtībā. Izmaksu jautājums ir visnotaļ ļodzīgs, jo PC ir apgreidojams un spēles ir lētākas – es sliecos uz to, ka pc ir dārgāks prieks, taču ne tik, kā mālē platformas nīdēji.
Un cenas atšķirība starp parastu word/excel/facebook datoru un geiminga datoru ir mazāka nekā piepirkt konsoli tam datoram.
Tā kā PC geimings, dārgs? Man nav laika strīdēties, man vēl jāizspēlē visa steam bibliotēka, kuru sapirku par apmēram tādām cenām kā viena, divas konsoļu spēles
Ne visi dzīvo PC ar, man vairāk kā pietiek ar laptopu un uz laptopa spēlītes negriezīsi, ne? Kā arī nedaudz atšķirība spēlēt pie galda pc spēlītes uz kādām 21″ (vidējam latvietim nebūs lielāks ekrāns), kamēr vari ērti gulēt dīvānā, glaudīt suni un spēlēt uz 40+” (visiem tagad pilnas mājas ar plazmām un smārtiem) ekrāna spēlītes. Te arī visas atšķirības beidzas, ko es redzu starp pc un konsoļu kariem.
Ar Steam Big Picture un bezvadu Xbox kontrolleri problēmām nevajadzētu būt
tev
Preses relīzes