Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Notepad.lv PS3 spēlētāji
Man ir laptops (ASUS G75VW-DS73-3D ar Intel i7-3610QM, Nvidia GTX 670M ar 3GB VRAM (MXM karte), 12GB RAM, 2x750GB HDD, 17,3″ 3D FullHD ekrāns), ko mājās pieslēdzu pie 42″ FullHD TV un spēlēju visas spēles uz Very High – Ultra iestatījumiem bez problēmām. Ja gribas apgulties dīvānā un uzspēlēt kādu spēli, palaižu MotionJoy un spēlēju spēles uz laptopu ar PS3 pulti.
Kā arī jebkurā brīdī varu paņemt laptopu padusē (vai somā, kas nāca līdzi) un izmantot to jebkurā vietā es gribu.
Kā arī ir man vēl viens 3 gadus vecs laptops (Acer 5739G), uz ko varu spēlēt spēles uz High iestatījumiem (GTA IV).
Pats vien esi vainīgs, ka esi nopircis laptopus, uz ko nevar izdarīt neko resursu prasīgu.
vāksKoЯn
Izanalizējot situāciju, visu jezgu sacēla lietotājs Jaunzems
Š itā bij vienīgā adrese, kur viss tas saraksts bij arī ar linkiem
Jaunzemam par klona taisīšanu sods dubultots (tas ir, 2 mēneši bans). Brīdinu, ka par šādām rīcībām sods tiks paaugstināts, ja nerimsies, tad sekos konta likvidācija un beztermiņa aizliegums.
Sods, Jaunzem, pagarināts uz 3 mēnešiem! Nākošreiz sekos perm konta bloķēšana ar tavu identitāti.
Man pietiks ar manu datoru. Varu gan paniekoties sociālajos, gan ziņas palasīt, gan darbu izpildīt, gan montēt ceļojumu video, gan apstrādāt fotogrāfijas, gan, tad kad paliek laika, paspēlēt jaunākās spēles, gan savas vecās.
Tas nekas, ka ne uz maximāliem iestatījumiem iet jaunās, es pagaidu, kad nokrītas, cena un uzlaboju datoru, lai nākamos 5 gadus (vismaz 1 iet uz max) man atkal iet visas spēles un arī pārējais, kas man nepieciešams strādā.
Mans Mega drive2 ir tikai nostaļģijai, vēl ir (emulators) Kawaks, lai pageimotu spēļu automātu geimas. Mani pilnībā apmierina klaviatūra un pele, bet ir arī stūre un prieka puļķis/dēlis, kas pārvērš manu pīsli (pieslēdzot pie TV) konsolē. Nahren man vēl pāris simtus par prieka kasti izmest, kurai vienas spēles cena ir 1/10 no labas videokartes?
Preses relīzes