Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Notepad.lv PS3 spēlētāji
Bet, ja vēlies, tad nav grūti pateikt – tavu komentāru nodzēsu es, jo tas saturēja rupjības (un man ir pilnīgi vienalga – ko domā Tu). Nākošreiz tiks dzēsts ar paskaidrojumu, kuru varēsi izlasīt sava profila brīdinājumu / bana sarakstā.
Noteikti šajā tēmā ir vēl daudzi citi komentāri, kuri būtu jādzēš, bet man nav laika un vēlēšanās to visu murgu pārlasīt vēlreiz.
Bans par lamāšanos uz mēnesi tavam ID. Vai arī vari iet betona un jaunzema ceļu.
Crow
Var,protams, pieņemt jaunu ID un dzīvot savu dzīvi tālāk, vai arī rēķināties, ka tavi komentāri tiks dzēsti, ja apliecinās aizdomas par banotu ID.
Tādi ir noteikumi un tie attiecas uz visiem. Nepatīk? Atā-atā!
Manas domas šādas: konsoles pērk tie, kuri vēlas vienkārši baudīt spēles un nevēlās krāmēties ar tehniskām detaļām. PC pērk un būvē tie, kuriem patīk paķimerēties ar datora iekšām. Tas ir kas līdzīgi, cilvēks izliek naudu par Lamorgini vai citu supercar, un tajā pašā laikā Toļiks savu kapeiku tā saķūnī, ka tā spēj traukties ar tiem pašiem 230km/h bez problēmām… Viss ir atkarīgs no cilvēka. Man jau šķiet, ka šis būtu jāslēdz ciet, kā nekā vairāk flamewar sācies…
Preses relīzes