Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Servera puse (php, java, ruby, perl, python) › Notepad.lv sakumlapas raksta PHP uzlabojums
Es piemeram klausuos vairak vai mazak visu stila muziku, bet taa vairak patik atmospheric drum n bass. Ja piekriitat, tad var ari ta izmeginat, ka uzlieku savu pleilisti un tad pagorigjeesim kas un kaa 🙂
neesmu
Autoriem – visu cieņu!
Tu laikam vari tikai kaut ko jautāt, nedod dievs zini kādu labu funciju. Noslēp to visdziļākajos folderos zem sešām parolēm un nepostē to šajā forumā.
Iemeslu var redzēt izlasot visu šo Topicu. Iesākās ar ieteikumu un vienkāršu funkcijas nokopēšanas no neta. un par ko tas izvērtās. Sanāk ka es esmu piecklasnieks kas cilvēkam ar doktora grādu esmu ieteicis labu metodi. Kā var uzdrošināties doktoram kaut ko ieteikt. Ak es muļķis.
Labošos. Noteikti.
Bet tā visā visumā Notepad.lv man liekas ir izdevies projekts un novelu tikai augt un augt.
Iekavas pec echo var likt un var nelikt, tas ir vienalga (es nelieku) bet dazhiem cilveekiem tas var paliidzeet vieglaak saprast kodu – pec katras f-jas likt iekavas. Ruby’ja vispaar nav strikti defineeta sintakse (aka gribi liec iekavas/figuriekavas/semikolus/… gribi neliec – tapec jau nevar bljaut virsu programmeetaajam kursh raksta savaadaak ka vinjsh nepareizi kode 🙂
es ari lieku atstarpes abaas pusees punktam jo tas padara kodu vieglak lasaamu. Visu jau var sarakstit viena rindinja bet vai to peecaak varees saprast? Ja raksta kodu tikai sev tad jau viss ir ok (laigan ieverojot labaaku stilu veelaak kodaa buus vieglaak iebraukt) bet biezhi vien kodu skatisies ari kads cits un tad tik vinjam var just liidzi 🙂
Ja vajag ātru ielādi var izmantot cache`ingu. Ne jau tagad visu rakstīs vienā rindā bez atstarpēm.
Daudz vairāk ātrumu dabūs, ja rakstīs efektīvus kvērijus un nevērsīsies pie DB ik pēc mirkļa.