Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad.lv – sākumlapas ziņu skats (liste)
Protams, nav vēl gala variants, uzreiz teikšu ka uz veciem rakstiem, pa lapām ejot, varētu būt kādas dizaina nobīdes, pie tā vēl tiek strādāts.
Tad nu sarakstiet fīčas, ko tur vēl gribiet redzēt, autora niku, skatījumus, komentārus, etc.
Kad šis tiks nedaudz pielabots, būs iespēja pārslēgties starp vienu vai otru rakstu izskatu.
List skatā, visi raksti, ziņas, testi, prese jaucas kopā. Iespējams vēlāk varēs taka v2, no list skata vēl atlasīt atfiltrēt pa tabiem.
Vēl varētu komentāru skaitu uztaisīt kā hiperlinku, un uzklikšķinot uzreiz pārmet uz raksta komentāriem (piemēram, ja es rakstu jau esmu izlasījis un tagad vēlos apskatīt jaunākos komentārus).
Un, varbūt, varētu ieviest arī tādu opciju, ka katrs lietotājs varētu atslēgt kādu no rakstu kategorijām (Raksti, IT ziņas, PR, Testi). To varētu uztaisīt lietotāja profila iestatījumos, vienkārši atķeksējot to kategoriju rakstus, kurus lietotājs nevēlas redzēt.
Personīgi es esmu jau pieradis pie kolonnu skata un tas šķiet pārskatāmāks, bet cilvēki ir dažādi, kas nespēj to uztvert – ir alternatīvs variants.
Tik samazini teksta daudzumu, nav pus rakstam jābūt galvenajā lapā.
Izlabo to murgaino bagu, kas te mājo kopš V2 ar “dienā…””
Izņem no tekstiem ārā visus html kodus, jaunās līnijas un citus dekoratīvos objektus.
Pievieno ķeksi uz cookies lai cilvēkiem kas nevēlas, preses relīzes nav jālasa.
Un būtu feini ja beidzot salabotu, ka katru reizi atverot browseri pa jaunu jāievada logins un parole.
Fox malacis! 🙂 [img]
pda.notepad.lvtraukos
Preses relīzes