Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Notepad.lv: Servera uzlabojumi
Š ajās dienās notiek notepad.lv servera uzlabošana, līdz ar to dažreiz lapa var ielādēties lēni, vai vispār neielādēties. Atvainojamies visiem par sagādātajām neērtībām un ceram, ka šī uzlabošana tiks veikta pēc iespējas ātrāk.
tas ir viens no unikaalajiem amiona braaljiem – iipasjas paziimes – absoluuts rievu truukums….
sveicu notepad ar to, ka braalji queenz un benz beidzot ir atradusji, kaa sjeit regjistreeties
lai tagad dievs staav sjim saitam klaat….
Vajadzēs padomāt par rozā_statusa piešķiršanu vēl kādam, lai d_l vienam nav garlaicīgi
Vai runa iet par mani arī? Kur esmu spamoji? Vai arī es kādu tā esmu nosaucis?
vispār redzams, ka d_l sācis pieklājīgāk uzvesties, vairs nevienu par dauni un mudaku nesauc…:)
mhhhh
nav iisti iemesla
mosj tauta bik saak domaat, pirms klabinaat pa klavieri…..
btw – queenz IR mudaks un taa ir aksioma….
vispār redzams, ka d_l sācis pieklājīgāk uzvesties, vairs nevienu par dauni un mudaku nesauc…:)
mhhhh
nav iisti iemesla
mosj tauta bik saak domaat, pirms klabinaat pa klavieri…..
btw – queenz IR mudaks un taa ir aksioma….
nu re kur arii saakaas Mudaku saukshana utt.. 😀
mudaks!!!
un jaa – ja kaads meegjinaas apgaaniit rozaa kraasu – buus dariisjana ar mani
QueenZ ir daunis vai nav?
Daunisms ir ļoti smaga slimība…lietojot šo vārdu – tas ir tas pats, kas mēs ņirgājamies par invalīdiem..
Un šo vārdu nevajadzētu lietot pie apsaukāšanās.
To gurķi jau izmeta no datuves uz 2 mēnešiem. Ja vēl ko iespamos – būs “Galma āksts”!
Hā – hā – neizmeta!! Tikai vieniigais, kas man tur nepatika ir tas ka manu citaatu ielika kaa dienas peerli, un tagad visi mani apreec :@
Un es nespamoju, bet paliidzu cilveekiem!!
Un es nespamoju, bet paliidzu cilveekiem!!
muahhhhhhhhhhh
peedeejais, kad gurkjis tika izmests no buuta bija sekojosjss iemesls – visu topic galaa lepojaas pusotra lapa ar uzrakstu – “Queenz is the Best”
visvairaak tu paliidzeetu cilveekiem ar suiciidu!
Preses relīzes