Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Notepad.lv sveic savus lietotājus Zinību dienā!
Xe gribētu redzēt, kā viņš te mūs sauca, par bērniem. 371 bērns uzkluptu virsū. Rezultāts būtu graujoš 😀
371 regjistreets 😀
11 aktiivi, mhhhh
tie arii ir tie dolbaki…..
ar cieniijamo administratoru foxkaavinjutur prieksjgalaa….
Reptīļiem nav tik daudz smadzeņu kā Lapsām
Re kur links, vari ierēkt.
Vari izdarīt secinājumus. D_L, vari pateikt, kā tu iekš boot.lv tiki pie modera statusa? Kādam pieglaudi savu reptīļa asti?
normaalaa forumaa tu pirmais lidotu :>
Meklētājā ierakstām drunk lizard, izmet tevi, tas pats ar mani. Bet redzi, niki nekur nav minēti, kādreiz varbūt esi ierakstījis un history saglabājās. 😀
Arī boot.lv domubiedros itkā tas profils ir pieteicies.
2 lietas, kas jau sakrīt.
zjetons tev, foxkaaturtevi!
atljausjos pieziimeet, ka attieciigais ,bildee redzamais kadrs ir persona, kura ieksj datuves paziistama kaa “lizard”, ieksj buuta tika vairaakreiz banots….
peedeejais nick – “degviins”
viennoziimiigi attieciigais kadrs ir nodarbojies ar daljeeju nickname plagjiaatu 😀
taa pat atljausjos apgalvot, ka ar attieciigo kadru ieksj uzdotaa portaala mani nesaista pat draugudraugudraugu saites, liidz ar to vinja profailam man pieeja pat readonly rezjiimaa ir liegta….
neliegsju, ka man ir atveerts acc ieksj draugiem, kuru paarbaudu aptuveni reizi paara nedeeljaas – patiesiibaa acc tika atveerts deelj taadiem, kaa juus, mhhhh
tb – siicji piespieda, mhhhh
visiem interesentiem, mhh – es vairaakas reizes ieksj boot esmu publiceejis savus foto :>
neesat nu slinki mekleet…..
ieksj
un jaa, cieniijamo foxkaateviturmeelivarizmezgjiit, tomeer ieteiktu tev izmantot advanceetaaku mekleesjanas engini un drusciit lielaaku db, kaa draugus.
piemeeram googli pameegjini…..
Maza iztēle tev domājot uzvārdus, ja jau reiz spēlējam “uzdošanās spēli”. 😉
p.s. un foxu liec mierā.. lai arī šad tad šams pasaka kaut ko greizi tas nenozīmē ka uzreiz jāapdirš vai tml. pāris nepareizi apgalvojumi nespēj neko pietiekoši pateikt par pašu cilvēku. 😉 tu pats ar vecīt diezgan bieži esi apblomījes tā kā nav jēgas dirsties, un “mēmi kruti” ņirgāties citos forumos, kā tādam idiotam.
mhhhhh
Varu Tevi apbēdināt.D_L nav nekāda sakara ar to bildi.Ja cītīgāk padomātu,tad saprastu.
Palasies bootaa D_L rakstus(ja jau Tev tā ir ieintresējusi viņa personība).Tad varbūt arī sapratīsi,ka ar tādām zināšanām un pieredzi pokemoni vienkārši NEEKSISTĒ!!!Tas,ka D_L iecienītākās frāzes ir-mudaks,ko piipee,daunis ect-tas uz viņa sirdsapziņas.
Nu bet ja brīžiem cilvēciņš forumā izsmeļoši gvelž par software,bet pēc nedēļas prasa kā uzinstelēt Windu!Š ajā gadījumā vienīgais vārds,kurš nāk prātā ir idiots!
Kā jau pats Jūsu”apskates objekts”minēja-bildes ir atrodamas bootaa.Bet ja nevar/nemāk atrst,tad ņehuj te bāzt nevainīgus pokemonus.
A varbūt tas ir mans dēlēns?Ko?
Un vispār- ne pa tēmu ir pavilcies konkrēti!
cieniijamo foxkaateviturmeelivarizmezgjiit
Ko tur meli var izmezgit? FOX – Lapsa un klat piemet vel SK8, saliec kopa un foxsk8
TAD PIEDOD, to es tiesjaam nepaarzinu….
anyway citā variantā es nu vnk negribu iedomāties kā ir jānodzerās vai jāatpaliek, lai 40 gados forumos izteiktos kā pokemons. 😉
Tad jau ari sadi tu nezini ko nozime – 4ever 😀 😀
pat olbaanju valodaa taa nav…
aa, cc, ii , utt..
Kas ta pa valodu?
Kaut kads translits.
Preses relīzes