Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Notepad.lv testē Windows 7 pre-beta (2.daļa)
šeit
Tātad mums ir iespēja iegūt legālu
Izlīdzēsimies ar citām viltībām, kāda no tām katram noteikti derēs.
1. 30 dienu termiņa pašās beigās ievadām konsolē: slmgr -rearm
2. Krievijas teritorijā plaši lieto aktivāciju pa telefonu: atrodam Googlē kādu Vista beta vai RC kodu (nav svarīgi – jauns vai lietots), ievadām to, izvēlamies “aktivēt pa telefonu”, un zvanām pa MS bezmaksas tālruni. Nosaucam lodziņā redzamos ciparus un ievadām jaunos, ko mums nodiktēs operators. Tam vajadzētu strādāt visā MS apkalpojamā telpā, ieskaitot Latviju.
Zvanīt var 80200920 vai +371 67852112 darbdienās 8-20.
3. Sameklējam kādu derīgu Win Vista RC1/RC2 atslēgu un aktivējam normālā veidā. Jāņem vērā, ka katra atslēga der 10 kopiju validācijai. Diemžēl publicēt atslēgas neļauj Noteikumi, tā kā lietojam Googli.
Un tā mums ir 8 mēneši laika ķidāt Windows 7.
Windows 7 slēptās funkcijas
Vispirms būs nepieciešams lejuplādēt BlueBadge patch
WindowsExplorer.exe
WindowsSystem32wisptis.exe
WindowsSystem32ieframe.dll
WindowsSystem32shell32.dll
WindowsSystem32stobject.dll
WindowsSystem32TabletPC.cpl
WindowsSystem32themecpl.dll
WindowsSystem32themeui.dll
WindowsSystem32powercfg.cpl
Aktivējam patchu, restartējam un priecājamies par Windows 7 “superbar”, Desktop Slideshow un vēl šo to.
Vai man tikai liekas, vai vizuāli w7 tuvinās KDE principiem – taskbars vismaz ļoti līdzinās..
LoL, KDE nesastaav tikai no Taskbar :duno: Vaitad Windows 7 arii QT kits ir?
Izskatās tā, it kā tas būtu viss taisīts steigā, ņemot vērā dažādas lapu noformēšanas iespējas – vizuāli ļoti vājš noformējums. Mūsu Graftons laikam būtum uztaisījis vizuāli DAUDZ skaistāk !!!
Nu bet tachu Final versija var buut peec skata PAVISAM svaadaaka.. ko juus te..
man piemeram patik viss jaunais
Manuprāt, ar to nevajadzētu lepoties. Kas attiecas uz vistu un xp – viens čoms uz 6000+ atlona/3GB rāmja/8800GTS uzlika vistu un ir pavisam apmierināts, savukārt es, kad redzēju, kā tā darbojas uz 2×2,2GHz/2GB/8600GT laptopa, nevarētu teikt, ka biju sajūsmā. Lai nu kā, personīgi es uzskatu, ka W7 būs kaut kas labs, tas m$ ir raksturīgi – uztaisa sūdu, izsecina, ka neviens nepērk un pēc tam uztaisa xp, ko lieto vēl 7 gadus pēc tā izlaišanas, hh… (domājams gan, ka w7 tik ilgi netiks izmantots, pārāk ātri attīstās tehnoloģijas)
Preses relīzes