Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad.lv v3 – bugliste
Unable to upload file
DEBUG MODE
Line : 236
File : usercp_avatar.php
Gan no kompja, gan URL
nope
Un neizskatās, ka tas attiecas tikai uz pirmajiem ziņojumiem:
[spoil][img][img]
Da pat padomājiet, kā Jūs justos viņa vietā. Droši vien pēc dažiem komentāriem muktu atpakaļ neskatīdamies. Bet viņš ir malacis!
Bet tātad viens mans lūgums ir – to fonu varētu nedaudz gaišāku uztaisīt. Ja ir iespējams, protams. Ja nē, tad nesatraucies!
Es esmu vienīgais, kam neielogojušamies mēģinot kautko postot aizmet nevis uz ielogošanās lapu, bet gan izmet kautkādu spambot paziņojumu?
Publisku erroru parādīšanu izslēgt derētu.
Pirmkārt, live versijā kļūdas labot ir
Otrkārt, log fails.
Tas ir pzģ, gribat lai kaut ko laboju, uzlaboju, kad to daru, atkal kādam pi**** niez. 😀
Ja tu no laika gala nebūtu tik fakini augstprātīgs, iedomīgs tipiņš, tad iespējams, ka arī man nekas neniezētu (bet cik jauki tu proti izteikties, betons būtu sajūsmā!).
Ja tu savus ieteikumus izteiktu bez pārmetumiem, arī būtu savādāka attieksme pret tevi. Es neesmu iedomīgs, bet aizstāvu sevi.
Tāda vien ir sajūta, ka visa pasaule tev kaut ko ir parādā, nodarījusi pāri, atņemusi konfekti, un nu tagad visiem tavs lielais pārdarījums ir jāvērš par labu.
Man tavas izteiktās domas ir pie kājas, tici man. Ir arī daudzi citi cilvēki, kuri māk normāli izteikties, tad arī ar viņiem nav nekādu problēmu vai nesaskaņu kontaktēties.
Bet nu ko lai saka, cilvēks niku izvēlās pēc savas dabas, tādad pēc dabas tu esi Knābātājs un mums visiem ar to ir jāsamierinās.
Un vispār Crow, parādi kaut vienu jēdzīgu IT projektu ko tu esi veidojis, nav, tad muti ciet.
Vot Ratijs, un citi varētu kaut ko argumentēt, kas ir labāk, kas nelabāk, jo viņiem ir ko parādīt un viņu ieteikumi, kritika ir daudz konservatīvāka, nekā plika knābāšana, lai tikai kārtējo dienu pakasītos ar lapas administrāciju.
Negribi nesēd, karavāna iet tālāk, ej uz datuzi, citiem portāliem un knābā tur, varbūt tur maizes graudi būs mīkstāki.
Runājot par erroriem, cik atceros pat pasakās lapsas un kloķvārņi nespēja sadzīvot :> mhh, dāmas, varbūt nedzenam zosis? :>
Portālu pataisījuši par bagainu smilškastīti, kurā visiem spēlēties ar savām lāpstiņām un spainīšiem. Parādiet man otru tādu IT portālu, kur ir tādas nejēdzības live versijā, kas it kā bija izstrādē 2 gadus. Un kur vēl šitā uzvedās admins-developeris.
Nevienam nav noslēpums, ka man nav projektu pieredzes; ko spridžī te par savu pieredzi. Tu savu pieredzi vari labi dziļi iestumt tur, kur saule nespīd, ja nespēj šito portālu normāli sakodēt. Man ir citas prasmes, kuru tev nav un nebūs.
Džedaju meistaram bija taisnība – te lietotāju ieguldījumu nenovērtē.
Un Ķirzakam, kas prasīja – nafig Samurajs ar visiem šitādiem imbecīļiem sadzīvo.
V3 ir bugains sūds, so what? V2 arī bija bugains sūds, bet nekas, dzīvojām un lietojām. Ar laiku salabos kas labojams un nomainīs kas maināms.
Runājot par portāliem, parādi kur tev tā pieredze, studentel. No rtu izzīdi jeb kur tu tur deldēji solu? Atradies īstais oponētājs.
Probably pēc šitā arī manu pases kontu kāds moders nobaņos, bet nu jebkurā gadījumā, prieks par kloķvārņa pēkšņo kompetenci www jautājumos.
Preses relīzes