Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad.lv v3 – bugliste
Atšķirībā no visiem portāliem, konkurentiem, utt.. mēs neesam nevienam savu dvēseli pārdevuši, un nedomājam to nemaz darīt.
Tu nevari no mums pieprasīt ahujeķ mega projektu. Būtu labāk kādu rakstu uzrakstījis, nevis lieki te dziedājis, ka neviens neko nenovērtē.
Ar ob1, bija cits stāsts, iekšējās nesaskaņas ar samuraju, kā dēļ izvērtās viņu savstarpējs konflikts, kā rezultātā ob1 pats aizgāja, tam nav nekāda sakara ar nenovērtēšanu.
Notepads ir veidots ar mērķi palīdzēt un komunicēt, nevis sēdēt un priecāties cik man garš krāns un es esmu pavisiem viskrutākais. Atšķirībā Crow no tevis, es to nedaru.
Un redz, roberts ierunājās, un uzreiz tu viņam sāk kaut ko savā prātā knābāt virsū. Ja tu vecais nezini, kas notiek, kas ko dara, kas kā, pastāvi klusu.
Laikam būs tev profilaksei jāiedod kāda nedēļa tejās dzeršanai.
Jaunzema blogs – wordpress
Datuve – paškodējums jau vairākus gadus.
Zparks – paškodējums, ar gatavām komponentēm —- versija stāv jau pāris gadus.
So, kādi vēl pārmetumi par normāli izveidotu notepadu?
foxsk8
Vnk ir nepatīkami, ka standarta phpbb foruma vēstule aiziet pa max 1min, tagad kādas 20-30 (jūzerim kuram sūtiju vislaik bija online)
Tā nav atruna, bet gan aizstāvēšanās, nebūs tā, ka atnāks viens indivīds un visiem kakās uz galvas.
memorexčekoja
Kādam jau laikam tas nabaga foksis jāaizstāv ir, savādāk kā tādi suņi, ne paši ko jēdz, bet rej aizvilkdamies.
Un nevajag domāt, ka tagad es te kādam pielaizos, nav man ne mazākās ieinteresētības 🙂
Mazāka škrobe būs ielogoties uzreiz nekā iepostojot garu komentu viss tiek pazaudēts tikai tādēļ, ka nebija users ielogojies.
==> Izveidojiet pārskatāmākas atšķirības starp “Apskatīt” un “Pievienot”. Piemērma, “Apskatīt” – zaļu, ” Pievienot” – viegli sārtu, lai nav tā la uzraksta komentu un tikai nospiež apskatit. Jo “Apskatīt” pirmie 3 burti ir tādi paši kā “Apstiprināt”… tiekm kad nepatīkt katru uzrakstu sīki pārlasīt… tie ātri uzmet aci un šķiet, ka viss ir kedās
Preses relīzes