Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad.lv v3 – bugliste
Pāris no tādiem:
EDIT: KristoZ augstāk jau to aprunāja, man ir gluži tāpat 🙂
Bet man jau ļoti patīk iespēja pārslēgties uz listes skatu(malacis fox,malacis 🙂 )
Un parādijās kļūda…. [Mēģināju caur IE]
Profils: [img]
Kļūda: [img]
URL: [img]
P.S.
Caur Opera gāju un tur citu kļūdu uzrādija, bet es spiedu, parādīt kā HTML un aizgāja 🙂
OS: XP, FF: 3.6 apmēram. Tās nelielās svītriņas labajā pusē pie reklāmām ir linki uz rakstiem, tos spaidot tāds pats rezultāts. Vienīgi spiežot uz forumu nebija viss balts…
Lūdzu, pacenties raksturot savu problēmu sīkāk un tieši kā negrib atcerēties ?
Pievieno kādu bildi, pastāsti ko vairāk 🙂
Stāstu vēlreiz:
Atcerēties mani ķeksis nozīmē to, ka tiks izveidota gara sesija 24 stundas sesija būs aktīva, ja tu 5 stundas neko nedari notepadā, bet pēc tam ienāc iekšā, tu automātiski esi login.
Ja vēlies, lai tev katru reizi nav jāraksta parole, kur piem izvēloties user niku, pārlūks pats ieliek paroli, ir jāizmanto pārlūka password remember popup logs. Ne jau atcerēties mani ķeksis to dara. Atcerēties ķeksis, tā teikt neizmet Jūs laukā no portāla, ilgāku laiku.
Tas pats draugiem.lv. Vai ieliekot ķeksi, jūsu parole tiek pieglabātā, protams, ka nē, tur ir tieši tāds pats princips.
Nākšais izmantojot mini operu, iespējams, ka mini opera nevēlas saprast, defoltās input vertibas, tas ir niks un parole, kurš uz onclick paliek tukšs.
Pārējam reāli ir jāstrādā. Arī aizverot tabu, pārlūku, pēc tam atverot notepad vaļā, ja ir ņemts atcerēties mani ķeksis, visam ir jāstrādā.
Preses relīzes