Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad pļāpātuve + Tavs desktops
LētaisDžonijs tu esi pretigs! Es gandriz edot rita brokastis apvemu datoru.
dzjeksona un sjii mazaa puiseena miila drosji vien bija bezgaliiga un neapsjaubaami abpuseeja :>
mikjelim taa patika beerni :>
For you are not alone
For I am here with you
Though we’re far apart
You’re always in my heart
muhhhhhhhh….. (*)
p.s.
lābāk kāds varētu ieteikt kādu feinu fona bilžu mainītāju ar kalendāru, vēlams lai būtu iespēja mainīt bildes kā skrīnseiveram. daudziem cilvēkiem patīk relaksēties un pavērot tās bildes kā mainās.
bijis ir Webshots, tikai tam ir niķis – bildes grib pievienot savā formātā kā konteinerā
vēl ir ESCO Wallpaper Changer, tas ņem bildes no norādītās mapes, bet nav kā skrīnseiveris.
Moš ir kāds skrīnseiveris redzēts, kas rāda bildes, ko varētu sakombinēt ar to ESCO?
LētaisDžonijs tu esi pretigs! Es gandriz edot rita brokastis apvemu datoru.
Man patīk viņa mūzika, un maniem draugiem arī. Ja jau tev tik ļoti viņa mūzika nepatīk, varbūt vajag paklusēt? Un būtu labi, ja tu apvemtos. Drošvien tu arī neēsi dzirdējis ka par gaumi nestrīdas.
dzjeksona un sjii mazaa puiseena miila drosji vien bija bezgaliiga un neapsjaubaami abpuseeja :> mikjelim taa patika beerni :>
Tu stulbs, vai?
Lētais, apsveicu – Jūs esat pirmais cilvēks interneta vēsturē, kurš uzbrauca Drunkam Lizardam! 🙂
Un tagad es ar augsti paceltu galvu sūtu drunk_lizard uz poda.
kaa es to tagad paardziivosju?!
laikam jau tiesjaam jamam kveela miila pret mikjeli….
neraudi puiseen, taadu onku veel ir daudz, gan ar kompeteem tevi pacienaas, gan veel kautko…
tikai nezaudee ceriibu!
No 33 postiem tikai 11 ir ar skreenšotiem! (viens svešs) 1/3!
Lai padziļinātu šī posta jēgu , pielieku manu desktopu 1.1
🙂
kaadas sjausmas! mani triispadsmitgadiigs puisjelis uz poda pasuutiija :>
kaa es to tagad paardziivosju?!
laikam jau tiesjaam jamam kveela miila pret mikjeli….
neraudi puiseen, taadu onku veel ir daudz, gan ar kompeteem tevi pacienaas, gan veel kautko…
tikai nezaudee ceriibu!
Man ir nevis 13 gadi, bet 11, tu ***! Un iemācies vispār rakstīt, *********! Vispār man tev ir sakāms tikai viens: Ej uz poda un iemācies rakstīt.
beerns, iesaku iemaaciities pasjam sevi apmierinaat, par cik mikjelja vairs nav :>
tamponjack, nu tev gan ir piekriteeji, taadaa vecumaa jau tik audzinaati :>
tu vinju ar bonbonkaam sacienaaji?
un jaa, jautaajums administraacijai – kaa buus, ja visi saaks kabinaat parakstos bildes liidziigi pieklaajiigajam mazpisaanu ventspils briinumbeernam?
kaadas sjausmas, kaada neapmierinaatiiba :>
beerns, iesaku iemaaciities pasjam sevi apmierinaat, par cik mikjelja vairs nav :>
tamponjack, nu tev an ir piekriteeji, taadaa vecumaa jau tik audzinaati :>
un jaa, jautaajums administraacijai – kaa buus, ja visi saaks kabinaat parakstos bildes liidziigi pieklaajiigajam mazpisaanu ventspils briinumbeernam?
😀 😀 😀 Kur Tādi rodas? Tev tak jāiet ārstēties. Un tā bilde ir tikai pagaidu variantam, un tulīt man teksts ko likšu būs gatavs.
BEIDZAM TE PIEKOPT GRUPVEIDA ORÄ€LO OFFTOPIKU!