Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad pļāpātuve + Tavs desktops
Es uzlīmēju jaunu “ekrāntapeti” pēc ilgiem laikiem 😀
bet tev, beerns, iesaku onaneet uz sieviesju bildeem, nevis uz maaksliigu, paarkraasotu vecu neegjeri…
labpraat aarsteetos, bet tamponviirs jau visus psihiatrus novedis liidz nervu sabrukumam, nav vairs pie kaa….
bet tev, beerns, iesaku onaneet uz sieviesju bildeem, nevis uz maaksliigu, paarkraasotu vecu neegjeri…
Ei takš tu dirs*! Un izvāc manu bildi no paraksta.
P.S. Manu desktopu var redzēt uz atpakaļu. Drīz būs desktopa updeits man un pavisam cita OS.
mans VBox – 1)ubuntu 2)XP Performance edizione
[img][img]
vot šitais jau nu velk uz pedofīliju, moš drusku pieveries?
APNIKT!
un lai būtu mazliet par tēmu… Jaunzem, XP Edizione Performanza wallpapīrs jāņem nost, citādi neskaitās Edizione Performanza 😀
APNIKT!
Piekrītu, davai beidzam, bet man liekas ka drunk_lizardam pienākas bans vai warnings
plika fona
vot šitais jau nu velk uz pedofīliju, moš drusku pieveries?
uz pedofiiliju? tiesji kur?
konkreeti?
nevari atbildeet, pieveries pats.
Piekrītu, davai beidzam, bet man liekas ka drunk_lizardam pienākas bans vai warnings
savukaart man liekas, ka tev, puisjel, pienaakas pamatiigs peeriens…
tava mamma zina, kaadiem vaardiem tu raksti internetaa?
APNIKT!
un par sjito!
tu dolbannijs trulais spameri, mlje! cik tu visaas vietaas neesi sakakaajis absoluuti TRULUS postus un topikus?!
starp citu arii sjo….
Sorry ķirzak, vainīgs Samurajs, viņš mani pie tiem ārstiem sūtīja.
😀
Bildites.lv met fatal error, slinkums meklēt citu hostu, tā būtu ielicis savu bildi.
zeens ATPIRKAAS! par ljoti lielu naudu…
tavs skriceleejums nevienu nekrata….
palasi sjtatu presi (dzelteno vari nelasiit) kaadus 4-5 gadus atpakalj. diemzjeel nauda speej visu….
runaajot par baniem :>
es kautkaa nevienu neesmu apvainojis, turpretiim vairaaki lietotaaji (mani neapsjaubaamie fani :> ) sjajaa topic to ir izdariijusji vairaakkaartiigi, pie kam viens lietotaajs ielicis savaa parakstaa mani moraali aizskarosju tekstu.
kur skataas saita administraacija?
uz pedofiiliju? tiesji kur?
konkreeti?
nevari atbildeet, pieveries pats.
bet tev, beerns, iesaku onaneet …
kas tu galīgi stulbs esi???????????
bērnamiesaki onanētpavedini
drošībniekiem tik šito vien tik vajag. pants aiziet tālāk grabēdams
Bet es tālāk vairs neko nesaku. Tās tavas problēmas.
Damncrow, forša bilde.
Sorry ķirzak, vainīgs Samurajs, viņš mani pie tiem ārstiem sūtīja.
😀
Bildites.lv met fatal error, slinkums meklēt citu hostu, tā būtu ielicis savu bildi.
To erroru met tad kad augšuplādē bildi, pagaidi un bilde būs augšuplādēta.
Preses relīzes