Sākumlapa › Forumi › Dāmu paradīze › Dāmu paradīze › Notepad pret narkotikām
un Problēma imo nav ne alū, ne zālē, pat ne heroīnā, bet bēgšanā no sevis…
Nē – heroīniķis nesāk vis ar alu, tad jau mēs visi būtu heroīniķi! 😀 Es dzeru alu regulāri, bet nez kāpēc nav vēlēšanās pīpāt to fuckin’ zāli…
Zāli pīpē un ripas rij ne jau tikai cilvēki ar problēmām, bet lielākoties bagātu vecāku atvases – dīkdieņi, kuriem nekā netrūkst, bet kuri alkst piedzīvojumu un asu izjūtu.
Problēma var būt tā pati, ne tikai naudas un izklaižu trūkumā, bet arī to pārpilnība. Bet kas attiecas uz to alu, tad nekādi nebiju domājis, ka visi kas alu lietu kļūst par heroīniķiem. Gluži pretējs bija mans domu gājiens. Es esmu pret loģiku, ka šī kaite pamatā ir fizioloģiska, ķīmiska.
PS. Viss atkarīgs no gribasspēka. Nevari noturēties pret azartspēlēm – nesāc. Nevari noturēties pret alko – nesāc. Ar narkām viss tieši tāpat. Ir jāsajēdz kad jāapstājās. Tomēr lielai daļai indivīdu šīs sajēgas nav un nekad nebūs.
PS. Es zāli uzskatu par mazāk kaitīgu, kā alkoholu, jo … atšķirībā no alkohola cilvēkam apziņa paliek savā vietā.
PPS. Narko + draiving .. no comment. Tikai un vienīgi šaurā lokā prom no civilizācijas.
Par to kaifa ķeršanu skaidrā. Ir izjūtas kuras nekad un nekādos apstākļos skaidrā prātā nenoķersi. Tātad – dzīvoju tikai vienu reizi, bet ar piebildi ka gribu to darīt maksimāli ilgi, BET neliedzot sev neko.
Kurš tad var paskaidrot, kāpēc par zāli tāpat bāž būrī kā par ripām, koksu un visām citām zarazām? Vai likumdevēji būtu stulbeņi?
Tāds interesants pavērsiens diskusijā… zāle esot praktiski nekaitīga? T.i. kaut vai salīdzinot ar alkoholu.
Kurš tad var paskaidrot, kāpēc par zāli tāpat bāž būrī kā par ripām, koksu un visām citām zarazām? Vai likumdevēji būtu stulbeņi?
Kurš paskaidros kāpēc par alkoholu tāpat bāž būrī (līdz 15 diennaktīm) kā par zāli? (es domāju, šo apreibinošo vielu lietošanu, nevis glabāšanu)
starpcitu, Amsterdamaa tika veikts kautkaads peetijums, kaa rezultaataa noskaidroja, ka zaale nemaz nav tik kaitiiga un tapeec to tur var piipeet
Preses relīzes