Sākumlapa › Forumi › Dāmu paradīze › Dāmu paradīze › Notepad pret narkotikām
Tāpēc ka tas nes peļņu.
PS. Smēķēšnana izraisa atkarību ātrāk par zālīti vai tām pashaam ripaam IMHO.
taapat arii nav dzirdeets, ka kaadu nosit zaales deelj, bet alko deelj diezgan biezhi, un nav arii dzirdeets, ka zaali vareetu paardozeet taa, ka vaig atkachaat 😀
starpcitu, Amsterdamaa tika veikts kautkaads peetijums, kaa rezultaataa noskaidroja, ka zaale nemaz nav tik kaitiiga un tapeec to tur var piipeet
Veca tēma,bet gribējās nedaudz pastāstīt par dzīvi tiem, kas uzskata, ka zāle ir visnekaitīgākais no visa tā, kas šeit pieminēts. Tad kā var gadīties , kas tāds- normāls cilvēks, ikdienā diezgan nopiets, ar draugiem uzpīpē zāli un savu gļuku laikā, ar nazi mēģina citus nogalināt? Labi, ka tas nesanāca, bet tikuntā… Lai gan arī alkohols man nepatīk, bet zāle ir DAUDZ sliktāka par alkoholu. NU cigaretēm ir ta, nedēļā nopīpēsi bloku, nenomirsi, bet ja zāli nopīpētu tādā pašā daudzumā, tad iznākums man liekas, ka būtu savādāks. Kā te tika minēts, ka no cigaretēm ātr paliek atkarīgs – no pirmās cigaretes līdz atkarībai man bija vairāki gadi stapā. Toties cigarešu atkarību ir vieglāk ierobežot, pārtraukt nekā narkotiku (arī zālītes). Nu par tām gāzēm u.c. nav ko teikt, šaubos, ka tādi kautcik spēj izdzīvot.
Verdikts: Visi atkarīgie smēķētāji ir garīgi mīkstie 🙂
P.S. No marihuānas var taisīt benzīnu vai pārtikas produktu un cik viegli būtu audzēt, bet paši saprotam, ka visas šīs nozares ir jau “aizņemtas” un neviens ar labu gribu negrib atdot savu naudu.
Bet nelietojam visādus sūda tabletes, šļirces un citus mēslus… Es esmu pret narkotikām [img]
ar ko tad zaale atshkjiras no alkohola?
Well .. em.
Alkohols – grauj aknas, darbība balstās uz smadzeņ u receptor nomākšanu.
Var izraisīt saindēšanos. Pēc lietošanas ir paģiras. Izraisa fizisku un psihisku atkarību.
Biežākie simptomi – savu iespēju pārvērtēšnana, smaka.
Un otra vielam. Izraisa pastiprinātu DMT
Nav iespējams pārdozēt. Nav paģiru. Neizraisa atkarību. Biežākie simptomi – apetīte.
.. nez … kurš no tiem ir “narkotiska viela” ?
P.S. to rihardsss: vai tev ir maz nojēga par ko runā ? “Viena tante teica” stāstus šeit nevajag atstāstīt.
edit: atradu kaut ko interesantu priekš tevis :
Pat Holandē coffee-shop’us
Narkotikas atšķirībā no parastām cigaretēm iedarbojas uz psihi, lietotāju pataisa par muļķi spīdīgām ačtelēm, un te arī viss sākas…
Kā būtu, ja izveidotu topiku “notepad.lv par izglītību” ?
Bet ko ta es .. “muļķis ar spīdīgām aāelēm”.
Labāk iešu padauzīt galvu pert sienu un patecināt siekalu.
Un atkarīgs neesmu palicis, veselībai problēmu arī it kā nemanu.. Nu nav tik traki tas viss..
No Alkohola ? Skaitlis dubultojas,un no “zaales” ? Ok es neteemeju uz to,ka tagad piipesim zaali, protams,ka vina ir kaitiiga,vnk juus te taa visi runajat,ka zale silkta un taada a pa cigaretem un alkoholu tiek pakluseets.Un arī visādas tādas runas par to,ka zāle tur baigi izraisa problēmas ar domāšanu,atmiņu utt. From Life: ir man draugi,kas pipe jau vairakus gadus zaliti un dzivo normali vini nepiipe cigaretes nelieto alkoholu tik taa pa retam zaliiti viniem ir perspektivi darbi un vis 4iki piki , nu ja cilveekam ir problemas ar galvu protams , ka to problemu saasinas jebkura apreibinosha viela.
Suggestion: Nelietojiet neko 🙂 eediet auglus un darzenus un nodarbojaties ar sportu 😛
empirical evidence
no zālītes nerodas atkarība, turklāt tas ir neķīmisks un organismam nekaitīgs pretsāpju līdzeklis, kura THC īpašības ļauj apturēt, jeb piebremzēt dažādu veidu vēža izplatību organismā. ….vai jūs maz zināt cik maksā šāda veida zāles, kuras noēd visu organismu? loģiski, ka dažiem cilvēkiem šāda veida zāles nebūs izdevīgas. arī valstij nē, alkaholu, cigaretes viņ i var aplikt ar nodokļiem, taāu dabā augošu nezāli nav iespējams.
mēs, latvieši, esam degredēti, piemēram obama ir par sodu samazināšanu likumpārkāpumiem par marihuānu. UK jau to izdarija. ne velti. daļu latviešus par 1-2gr pat iesēdina uz mēnešiem, līdz pat gadiem, kur citās valstīs, piemēram Zviedrijā, Dānijā, ASV, UK, utt, to konfiscē un iznīcina nekādus sodus nepiemērojot (sliktākajos gadījumos piemēro nelielus naudas sodus).
kādēļ neskaitāmiem slimniekiem ir ļauts audzēt marihuānu iegūstot speciālu licenzi? kur jūs ko tādu esat dzirdējuši par narkotikām!?
marihuānā apreibinošā viela skaitās THC, kuru nebūt nevar pat pietuvināt narkotisko vielu ķīmiskajam sastāvam.
es ieteiktu palasīties vēsturi, it sevišķi laika posmu kā un kas cilvēkiem ieborēja, ka zālīte ir narkotika, viena no ļaunākajām, pietamvel.
cilvēki biežāk mirst no alkahola, zālēm, cigaretēm un pat šokolādes.
es nerunāju par tiem, kuri brauc pīpējot zāli, tas ir gluži tas pats kas dzert pie stūres, tadēļ šāda veida nāves gadījumus neskaitīsim.
runā, ka narkomāni sāk ar zālīti… arī alkaholiķi sāk ar aliņ u. šie vājie, debīlie cilvēciņ i, ne narkomāni, ne dzērāji, kuri nodzer/nonarko visu kas viņ iem vien ir rada arī šadu iespaidu par nevainīgu zaļu dabā augošu krūmiņ u. tabletes un pulveri jau ir narkotikas, kuras tiktiešām nāktos iznīcināt.
gribēju vel pieminēt antidepresantus. ar ko ķīmija, kura neapšaubāmi izraisa atkarību ir labāka par marihuānu!?
godīgi sakot, cilvēkiem ir tik dažādi uzskati par šo visu padarīšanu, ka par to nav jēgas strīdēties.. gluži tā pat kā par mūzikas gaumi..
P.S. Pie PC tupēt arī nav īsti veselīgi.. :win:
Preses relīzes