Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Notepad sākumlapa "nejiet"
Lapa parādās un pēc tam pazūd, citiem vārdiem… runā bilde:
Š ad un tad izdodas apturēt, nospiežot Stop (vai arī man izliekās, ka izdodas).
Lietas, kas darītas:
* Dators pārbaudīts ar CureIt pilno pārbaudi
* FF izslēgti addoni, t.sk. selektīvi, FlashBlock un AdBlock
Iet uz browseriem:
* Chrome 8
* IE 8 (šad tad izmet Stack overflow at line: 55)
“Nejiet” uz browseriem (izslēdz FF problēmu):
* FF 3.6.12
* Opera 10.63
Rokas: viegli izliektas, bet normas robežās
Edit: pārbaudīju uz vēl diviem kompīšiem (visi gan vienā mājas tīklā). Abiem XP SP3, browseru versijas sakrīt. Rezultāts tāds pats.
Citas manas regulāri apmeklētās lapas darbojas. Kur varētu būt problēma?
Nesen te veicu uz v2 pāris JS uzlabojumus, nelielas pārmaiņas, bet ir jābūt okey, jo uz visiem pārlūkiem manā galā ir ok, ja man šeit uz maniem visiem pieejamiem PC ir ok, es fiziski nevaru noteikt gļuku. ceru, ka saprotat.
Manim uz datora, kurā visi porti ir ciet veras vaļā bez problēmām (varbūt ne tur tā vaina), bet uz dažiem citiem datoriem dažādās dislokācijas vietās, tā PROBLĒMA ir.
Administrācijai iesaku pievērst uzmanību šai jautājumā.
Lapa it kā atveras (uz īsu brīdi), bet pēc tam ir balta lapa ar www. uuut.lv rinda viss ir labi, bet vietni redzēt nevar. Kas ta nu?
Tā ir reāla problēma.
Crome, FF, Opera, IE7 manā galā ok.
Iztīri savu kešu! Varbūt parādīsies problēma. Darbā Chrome ar tīru kešu – nestrādāja. Mājās ar pilnu – viss čikiniekā.
Kungi, iztīriet pārlūka kešu, kas tad notiek? Reāli kodā itkā kļūda nevarētu būt, jo ja jau pat uz IE7 viss atverās kā nākas. So, varbūt iespējams vaina ir kešā.
Crome, FF, Opera, IE7 manā galā ok.
=================
Datorā ar aizvērtajiem portiem keš netiek tīrīts. History uz piecām dienām ieregulēts.
Datorā, kur porti nav ciet, bet toties Mozilla FF visu iztīra pēc aizvēršanas ir tas pats gļuks, ka notepads parādās uz mirkli un pēc tam nozūd.
Biju saskāries ar šo lietu vairākas dienas atpakaļ, bet tad tam nepievērsu uzmanību, jo ar Operu aizgāja un nodomāju, gan jau kāds FF gļuks vai kā.
Toties vakarvakarā sēdēju iekš GParted Live CD, un, kamēr notikās varen garlaicīgais partīciju bīdīšanas process, nolēmu pasēdēt netā un palasīt jaunākās ziņas un lūk – šī pati problēma parādījas uz Chromium, vairākas reizes pēc kārtas. Kad pamēģināju vēlāk, pēc kādas pusstundas, viss atkal bija čikiniekā.
Ak jā pat ar tīro teksta brauzeri – Linx, bija tas pats, nomidžināja ”sākums” un pēc tam melna lapa un tālāk nekas nenotiek.
Wuu, dzinim nav nekādas vainas. Vispār jau ko tu gribi, uz parastu hostu vairs turēties nevaram, nespēj pavilkt tik lielu slodzi, kas radusies pēdējā laikā.
Wuu, dzinim nav nekādas vainas. Vispār jau ko tu gribi, uz parastu hostu vairs turēties nevaram, nespēj pavilkt tik lielu slodzi, kas radusies pēdējā laikā.
Nezinu caths sistēma ir? Paskatoties uz notepad html man jau šermuļi metās, kur nu vel dziļāk.
Preses relīzes