Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Notepad sestdienas diskusija – "quo vadis, daiļdi*sēj?"
Un msh, ko tad tu šeit dari, ja tā v3 ir tik slikta, visi apmeklētāji/lietotāji ir pilnīgi muļķi (nu bet saprotams izņemot tevi, kam vienmēr un visur ir vispareizākais/labākais/THE ONLY ONE POSSIBLE viedoklis), un administrācija ir vispār bez vārdiem. Tač brien neatskatoties uz saviem pieminētajiem forumiem un troļļojies savējo vidū cik uziet. Un tici vai nē, šeit tevis NEVIENAM nepietrūks, un tu jau arī neesi nevienam vajadzīgs, jo esi tikai viens mazs puņķutapa, kas savā nožēlojamā dzīvē nav neko sasniedzis un neko arī nesasniegs. Face the truth.
Vai tu, kurš taupa uz remonta izmaksām, vai tu taupības nolūkos arī izmantotu lēto Maksimas izpletni, lecot no lidmašīnas, jo tā esot lētāk?
Man patika viens labs piemēŠ—s par gaisa spilveniem – cilvēks kaut kur, nezinu kur, kaut kādā zemā objektā ar C4 A6 ielikās. Sasists buferis un mazliet aplocīti lanžeronu gali. Bet tur bija spilvenu devēji, rezultātā vēl tie izšāvās. Man kaut kā liekas ka buferis un bleķus iztaisnot bija lētāk nekā izlabot gaisa spilvenu izstrādāto postu… 🙁
Kaut kā taču laiks ir jānosit. Spēles mani diez ko neaizrauj, un gribas arī pasēdēt kādā latviešu IT forumā, ko tu padarīsi ka galvenā starpība starp tiem ir palikusi tikai administrācijas sejas un nedaudz tās attieksme… Kur es kaut ko esmu minējis par tēmu “visi apmeklētāji/lietotāji ir pilnīgi muļķi”? 😀
Neesmu ne “mazs”, ne “puņķutapa”. Pārējajam piekrītu, bet tas ir cits, garš stāsts, kuru var noīsināt uz četriem vārdiem “man viss ir pohuj”. Vai esi laimīgs?
P.N. Cilvēki, kuri mani personīgi pazīst pamatā par mani saka tikai labu. Izņēmums ir tāda pastulbāka ļautiņu kategorija, kuriem patīk par viskautko ņirgt un kuriem katra nedēļas nogale ir kodiens, kaut gan arī tiem reizēm nākas meklēt manu palīdzību.
P.P.N. Ir kaut kā pārāk daudz “normālo” cilvēku, kuri “sasniedz savus mērķus”, bet ar kuriem nav iespējams nekādīgi padiskutēt, jo viņi nespēj paskatīties uz lietām no otras puses. Es tāpēc speciāli turos par gabalu no pāris forumiem, kur ir organizēta masa tādu personu, jo nav pārāk patīkami tādos sēdēt. Tu gadījumā neesi viens no viņiem?
Un par tavu trollismu nešaubos,esmu jau sen pamanījis to….
Btw — offt. — pirms “ko” taču vajag komatu, ne tā? Vienkārši ir manīts, ka daudz kur pirms šādiem īsiem palīgteikumiem publiskos tekstos cilvēki pamanās neielikt. Piemēram, Zelta Zivtiņas sauklis “Būs par ko parunāt”.
Civikam tāpat kā golfam ir jābūt hečbekam un sedans ir parodija 😀
Taču nevar būt, ka tādā teikumā pirms “ko” nav komata.
Preses relīzes