Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Notepad un pirātisms
vieniigaa nelegaalaa programma uz manas kastes ir winrar
tikai taapeec, ka zem bezdes ir gruutiibas ar paroleetiem arhiiviem.
atbalstu opensourci un gnu/gpl softus 😀
deivs001- ta ir edgara ista bilde, laikam vinjsh sācis pie BSA strādāt 😀
Viss Fox! Gaidam ciemos BSA vīreļus melnajos uzvalkos un saulesbrillēs ar melniem GMC džipiem.
Edgar tev avatarā jau nav vīrelis no BSA?
deivs001- ta ir edgara ista bilde, laikam vinjsh sācis pie BSA strādāt
Tas nudien sanāca oriģināli
Kāpēc es uzskatu, ka izglītības mērķiem, manuprāt, pirātisms nav tik melns kā viņu mālē? Tāpēc, ka ja apgūstot kaut ko, ko visdrīzāk dzīvē vēl kādu reizi izmantos, tad, ja tas tiešām būs biznesa vajadzībām, tad attiecīgo programmu es tiešām arī iegādāšos, tas savukārt dos peļņu attiecīgajam izstrādātājam. Taču, ja es to pašu būšu darījis ar roku, vai kādu bezmaksas alternatīvu, tad šim pašam uzņēmumam būs krietni jānopūlas (mārketings and stufffotošopafotošopu
No otras puses – legāli tas nav, taču likumi ir rakstīti visiem, tie ir jāievēro – tas, ka kāds var/zin kā nozagt nenozīmē, ka viņš to dara un atbalsta! (katrs taču zin, ka ieejot veikalā un paņemot alus pudeli un nesamaksājot mēs zogam un arī fiziski praktiski ikviens (teorētiski) to var izdarīt). Internetā tieši tāpat!
Ja reiz runā par šo tēmu, tad varu izteikt savu viedokli par augstāk minēto izglītības – pirātisma jomu. Man, personīgi, nav īsti skaidrs, kāpēc izglītības iestādēm pašām būtu jāpērk programmu licences (piemēram, specifiskai programmatūrai kā stata vai spss), ja pašām kompānijām pēc būtības ir izdevīgi, ka studenti mācoties apgūst tieši viņu programmas. Tieši atdeve pēc tam kompānijai lielāka ir tad, ja darbinieks jau prot apieties ar attiecīgo programmatūru, nevis jāsāk apgūt specifikācija no jauna. Piekrītu, ka tas nav nekas neizdarāms, taču kur paliek efektivitāte?
manis pēc tas onenote varēja nebūt.
Es notestēju MS Office 2007 Blue Edition, nekāda vaina no instalācijas viedokļa. Pēc tam gan ātri nahrenizēju jo galīgi nepatika.
rajah: nu galvenās progas kā Word, Excel tomēr tur ir… Es neesu cietpauris un pat 1 Ls pat to nemaksātu! Kas vainas OpenOffice 2.3?
a to varētu Tu pateikt izglītības ministrijai – kādēļ netiek plānā ietverta iepazīstināšana ar programmām, kas var aizvietot Ofisu?
tur nav nekas minēts. sīkiem jau pats Offiss nepielec, kur nu vēl papildus kādas programmas.
tā kā vairs par učuku jau 3 gadus vairs nerukāju, var jau būt gan ka kaut kas ir tagad mainījies.
P.S. Vai 2007.ofisam ir iespēja pārslēgt izskatu, bez izvarošanas – citām programmām, pārslēgt uz iepriekšējo, 2003. izskatu?
Preses relīzes