Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Notepad v3 drausmas vai murgs?
Taa mees komenteejam jeb ierakstam forumaa atbildes, saakums daudz maz ir ok, bet neliela dalja jau nav redzama labaa pusee:
Un sheit mees jau varam briinishchiigi lasiit atlikushos teksta saturu, cik skaistas liinijas, njaa ritinaat ko liidz lejai ir…
Un sheit jau varam skaisti ieziimeet 45 graadu lenkjus.
Kā es saku – Safari jau ir Mac-os-a IE, bet tik tūdīgam rezultātam gan nebij jābūt, webkit uzskatīju vēl pa +/- normālu dzini :]
Nettwer, neapvainojies, bet ļoti iespējams (tas tikai minējums), šo portālu apmeklē maz cilvēki no Apple datoriem, aptuveni ap 1.5%, un tik pat no Safari. Takā foxim, ne arī kādam citam no noutpad vadības neviens makbuku nav uzdāvinājis, viņš vnk. šo problēmu nav tik spoži pamanījis, tāpēc kaut ko jau nelāgi ir uzkodējis. 🙂
Visticamāk, iPhone & iPad arī. Moš versijas mainās, rādās citādi.
Un te problēma ir attieksmē.
Jau parādīju, ka V3 nevalidējas. Ok, es neesmu kodējis lielus portālus, bet tomēr tad, kad XHTML un CSS validējas, problēmu ir stipri mazāk.
Es kā rakstu autors, esmu ieguldījis savu laiku, bet lasu te vispārēji izteiktu – negribat, nelietojiet.
Attieksme…
Lapsskrituļkaķim nav jāskraida pakaļ katram makistam, bet nav jau arī jāsūta visi dillēs. Nevar visiem izpatikt, un nav arī jēga. Bet frontpeidžu vajadzētu bišk pārskatāmāku.
Un nevar dabūt vienu lielu versiju normāliem pc un vienu maziņo netbukiem ? Jo man riebjas zūmot.
Te prasījās pēc publiskās betas vismaz un normāla bugtrackera. Es pat nepieredzējis šajās lietās to varu pateikt. Tu saviem darba klientiem arī šādu daļēji strādājošu bleķi nodod un uz apmeklētāju sūdzībām (kas nekur nav laipnas mīlestības vēstulītes, neesmu redzējis) atrej “tad nenāc te”?
Jeb – kā maksā, tā strādā? Tb, nemaksā vispār un rezultāts vo ir šitas bleķis – uzkruķīts reskins.
Jeb te būs nākamā datuve?
Neesmu bugtesteris, bet atklāju velvienu bug, kad rakstam/topik pievienota bilde, ja gribu viņu palielināt, tad viņa atveras 2x (1gab. taja pašā lapā, 2gab. jaunā logā), pieliku bildi uzskatam, tas jaunais logs automātiski ir pa visu ekrānu…
Balsošana joprojām gandrīz nestrādā!
Š itais bugs tiek pieminēts vismaz 10 reizi, es tak tos visus jau zinu, par dubulto bildes logu.
Ja ir velme palīdzēt un uzlabot portālu, tad ieteiktu paskatīties buglistes tēmu, un paskatīties vai tur jau nav tie bugi, kļūdas, ko tu esi atradis. Varbūt kāds jauns bugs, vai kā.
Vispār, es šo visu pasākumu būtu palaidis zolīdāku, ja man te viens labs nebūtu visu samēra sasteidzis.
Lielie general bugi tiks nolaboti aptuveni mēneša laikā, zinu ka ilgi, bet nu man arī ir darbs, un visas pārējās lietas, notepad.lv nav mans darbs un maizes avots, līdz ar to, visi daram cik varam.
BUGS IZLABOTS
Viena lieta ir norādīt uz bugiem, pavisam cita mētāties ar apvainojumiem.
Vienīgais kas man trūkst ir Rss…
To gan varētu salabot pirmo 🙂
Es to gaidīju no V3 daudz vairāk.
A par budžetu lieki muldēt.
Īsti nav skaidrs, pēc kā lietotāji vadās, titulbilde ir, ir, nosaukums ir, ir, vai tad pēc tā ir grūti vadīties? Viss ir komapkti izveidots vienā nelielā klucīti, gan bilde, gan nosaukums, gan arī apraksts, kas parādās uzbraucot ar peli virsū.
Tiko iešāvās ideja prātā, ka sākuma laikam arī vajadzēs saveidot zaļus vai kādus rāmīšus, lai useri zin, ka to ziņu viņi ir lasījuši vai nav lasījuši.
Notepadu es veidoju tā, lai tas nav tikai pliks paņemts forums, uzmests un pasniegts kā mega jaunums. Ja veidojam, tad veidojam ko unikālu. Pie visa jaunā ir jāpierod, pajies nedēļa, divas un jaunais variants liksies ideāls.
Preses relīzes