Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Notepad v3 drausmas vai murgs?
Un jāskrollo
Lai nebūtu tikai gānīšanās – jātaisa 2 dažādus skatu veidus, ko var pārslēgt. Lai režģi lieto tie, kam tas patīk, bet citi var ieslēgt normālu sarakstu.
EDIT: Vispār šobrīd ienākot galvenajā lapā mana uzmanība tiek pievērsta vidējai kolonai, kur tiek parādīti svaigākie topiki. Kreisā mala ar tumšajiem kluāiem atgādina reklāmas stabu, kur viens pāri otram pārlīmēti plakāti.
Pie šāda režģu maiņas, varētu arī palikt šī lieta atrisināta.
foxis arī ir tikai cilvēks, loģiski ka ieliekot tādu darbu pie v3 izveides ikviens koderis gribētu dzirdēt vairāk laba kā slikta, te gan šīs proporcijas ir visai negatīvas.
anyway, priecājos ka foksis te visam nav atmetis ar roku un turpinās ko labot, kodēt un debuggot lai arī cik daudz laika viņ am atliek šim pasākumam, es nesūdzos.
a nettwerk ir pilnīgs mudaks, bez vārdiem.
btw, par nepārskatamību, nedaudz pareklamēšu shady iedoto linku, te viss ir kā uz delnas izlikts:
Varbūt izklausīsies, ka aizstāvu foksi (lai būtu tā) bet, cik noprotu, viņš faktiski vienīgais to kodēšanu veic. Tagad visi uzklupāt – tas nav labi, vēl kaut kas. Bet viņš viens pats tak` uz sitiena nevar visu sačiņīt. Un gaume vienmēr visiem atšķirsies. Biedri, būsim saprotošaki.
P.S. Tāds emocionāls koments sanāca. Jābeidz dzert.
1. Bugi ir 50, es tikai viens
2. Visus reizē tā pat saveidot nevar.
3. Kad ir brīvs brīdis laboju un uzklausu ieteikumus, pie katra komentāra tēmas, kur kas ieteikts, vai nu es piekrītu vai paturpinam diskusiju tālāk, lai izkristalizējās doma. Savādāk sanāks tā, ka 5 patīk šitā, 10 patīk šitā, 50 citiem patīk tā.
Elements vispār a***, man izbesījusi tava attieksme pret komandas biedriem, ja tu esi moders, tev nevis kāds jānoliek, jāno****, bet gan jāatbalsta.
Ja tu negribi šeit neko darīt, tad nedari, nevis te tagad meklē vainu vēl pieslīpējamā un uzlabojamā projektā.
Besī man šiti visi čīkstētāji, iedomājas, ka nu man tagad no 7 rītā – 11 vakarā jālēkā visiem pēc stabules, tā tas nenotiks, ir bugliste, cilvēki lai izsakās, un pa brīvu brīdi es ari visu mēģinu pielabot. Tas ka no palaišanas brīža nekas nav uzlabots, vai pielabots, nav tiesa, paskaties un palasi tēmu kā tādu.
Sorry visiem kam šis murgs jālasa, bet element čista izbesija. Es te cenšos lai visiem ok un labi, bet te kāds gudrelis atnāk, “BEZ NEKÄ€DAS POŠ…AS” un dzied.
Vieniigais liekas, ka foxsk8 kaadaa no ieprieksheejiem (pre-v3) topikiem atteicaas no paliidziibas. Neatceros gan kaadeelj.
Manupraat vislabaak buutu piesaistiit veel kaadu koderi un tad jau darbi riteetu ashaak.
Kāpēc es nevēlējos nevienu ņemt, tikai tāpēc, ka visi sāka bļaut cik bebe ir slikts, ka tas ir mēsls, utt… sāka uzspiest savu gribu, savu kodu, utt… es nesaku ka tas ir slikti vai kā, bet tomēr es visu esmu bāzējis uz šāda veida sistēmas, kuru es pārzinu, kurai var piekodēt jebkādu pluginu, iespēju, viss ir veidots samērā pēc template uzbūves pamatiem, tas dod daudz iespēju gan php džekiem, gan front-side, ka darbus var darīt paralēli, un kopīgi.
Cilvēks ir, ar dizaineriem ir tā, ka neviens nevar uzzimēt to, ko es gribu un iztēlojos, tikai tāpēc, ka vissliktākais klients esi tu pats sev, es negribu nevienu čomu čakarēt, kas uzzimē, pēc tam es pārdomāju un pārzimējam visu, tāpēc arī notepadu es dizainēju pats, domāju visu struktūru, smēlos daudz ideju no com resursiem. Jūs visi šķaudiet par izvietojumu, etc, uttt… paskatieties kādas tendeces ir modernā pasaulē, nevis vienā mazā latvijā, kurā ir labi ja kādi 20 unikāli veidi projekti.
Un nevajag liet ūdeni, ka foxis neko nedara, pēdējā nedēļā pirms palaišanas tika izdarīti vismaz 100 darbi, pēdējās naktis mēs abi ar foxi principā vispār negulējām. Lai arī neesmu koderis, palīdzēju kā varēju – meklēju bugus, devu labot – negājām tālāk, kamēr konkrētais nav izlabos un pārbaudīts..un tā caurām naktīm. Arī tagad, pēc v3 palaišanas, fox ik dienu ko izlabo un to es zinu. Ja nepamanat ko, tad varbūt problēma ir kur citur.
Reāli v3 tapa laikā, kad jūs visi saldi čučējāt savās gultiņās. Protams, mēs varējām v3 palaišanu atlikt vēl uz kādu gadu, bet pa gadu jau prasības būtu nākušas klāt un būtu jāatliek vēl uz gadu… Tā jau v3 koncepts pārstrādāts, pietiek! Tā kā, ja lejat samazgas virsu foxim, tad pie viena lejat arī uz manas galvas, jo pie v3 palaišanas galvenokārt esmu vainojams es, un ari pie tā, kā tā izskatās, jo abiem nācās sēdēt un domāt – kur un kā visu salikt, attēlot.
Pirms v3 tik tiešām daļa čīkstēja, ka PR nav atdalīti, ka testus no vienkāršām ziņām arī jāatdala, utt. Un, kad tas viss paveikts – jūs tā kā mazas meitenes atkal raudat. Nu nevar foxis rauies tikai jūsu iegribu dēļ. Ja jūsu ieteikums vel nav realizēts – pagaidi, gan būs.
Re – jau vizuāli notepads ir mainījies. Tieši tā, kā jūs gribējāt.
Tagad primāri ir nolabot visu, lai nav nekādu tehnisku nepilnību – Nettwerk iemeta bugu – cik noprotu, tad tas arī ir izlabots. No manis paldies par informāciju Nettwerk`am, bet tas nenozīmē to, ka jābrauc arī gluži kolēģim augumā. Es saprastu, ja mēs tagad būtu nākuši klajā ar tekstu: beidzot ir final versija, esam paši labākie, krutākie un viss ir vienkārši perfekti – baudiet! Bet v3 tiks vēl vairākus gadus mainīta, modificēta, labota, atkal mainīta, modificēta, labota utt.. Tā lūk! Ja līdz šim mēs sēdējām un marinējāmies līdz jaunām versijām, tad tagad viss notiks (kā lai to pasaka?), izmaiņu integrācija notiks strauji ātrāk un izmaiņas uzreiz redzēs arī portāla lasītāji, lietotāji.
Iespējams, ka parastam lasītājam tas skatu punkts ir savādāks, jo katram ir savas vēlmes, prasības. Mums, kā vadībai, tas ir savādāks – ir jādomā par jaunām iespējām, jaunām sadaļām, aktivitātēm utt. Tas viss prasa izmainas.
edited:
+1 dzhonsons
man arī nepatīk jaunais paskats, bet ticu, ka kopējai masai tas makten labi iet pie sirds
Preses relīzes