Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js) › Notepad++ vs. Dreamweaver
Notepad++ vs. Dreamweaver
P.S. Prasu tādēļ, ka viens no portāla gf*.lv īpašniekiem man nekādīgi nevēlējās piekrist, tādēļ vēlos noskaidrot taisnību…
EditPlus:
Pats lietoju jau ilgu laiku, plus ja nu ko specifiski lielu vajag, kādu layout uzmaut, kādus css palabot, paeksperimentēt, lietoju kaut ko labāku par DW
Tiešām labs softs. Iesaku nostīties to intro video.
Otrkart Notepad++ ir brivais, OpenSource atskiriba no Dreamweaver, ka ari nebremzee [ka to dara visi adobe produkti]!
Un ja nevajag obligati vizualo html izvadu jau pasha programmaa, ka arii uzgjenerejamas templates , tad jega no tiem liekajiem 400mb! Performances zinja, cik uz notepad++ var atvert lapas, failus? Un cik uz Dreamweaver?
Kā arī notepad++ neaprobezojas tikai ar web skriptu atpazishanu, tur kautvai C++ sintaksi ver valja, viss skaisti izkrasojas, ertak stradat!
Otrkart, ja nemaldos dreamweaver standarta ka Editable logaa neparada precizi to kaa lapa renderojas dabaa uz browsera, ka to dara piemeram mozilla, un labs web developers, lapu testes (spaidis F5) uz vairakiem browseriem [vismaz 3jiem – MFF, IE, un tresho pec izveles – safari, opera vai hroms, pavisam jauki ja vel kadu mobiilo devaisu uz wi-fi piepakjer un paskatas – iPod Touch, iPhone, vai kadu jaunaku telefonu]
Tiešām labs softs. Iesaku nostīties to intro video.
Daudzsološi – uz mozillas… 😮
[img]https://bildites.lv/images/02dmtcedtquhnkxz3cm9.jpg
Man hroms saka: Vai, šī saite, šķiet, ir bojāta!
Vareetu topiku paplashinat – notepad++ vs Dreamweaver vs parejie softi 😀 😀
Piemeram, vai ir vel kads kas izmanto FrontPage? 😀
P.S. Cik zinu, nav frontpage 2007…
Bet tagad pateicos tam, ka nenjeemu pa pilnu organizatorus, un pats attiistiijos talak! 😀
Kas tas tāds un ko šams ziemā ēd? :duno:
Edit: Nu jā, es nevaru nodemonstrēt, te vai nu ir kautkāda aizsardzība vai kā, nevaru ne code, ne parastā teksta kodu pievienot :/
Nu microsoft visur LV ir salidis! :/ Pats agrak piedalijies biju “zelta skudraa”, konkursa vidusskolniekiem! Un cik atceros man parmeta, ka esmu taisijis cita programma [nu tas tapec ka uz notepada parastaa izvaacu visu lieko lauka] 😀 Un laikam pie head
Bet tagad pateicos tam, ka nenjeemu pa pilnu organizatorus, un pats attiistiijos talak! 😀
O jopcik, es arii Zelta Skudraa piedaliijos. Bija obligaati jaaveido ar Pront Page. Dabuju 7tiito vietu, tas pats kas manaa klasee dabuja laikam 9. vietu un vinja brachka dabuja 5. vietu, vinjam vel bija jaaprezentee 🙂 Es atceros tajaa pasaakumaa uz visiem IE saliku savu lapu kaa defaulto :D:D:D
Taka reāli tie učuki paši vecu info no lisa savilkuši, materiālus sagatavojuši un vairumā, paši no web kodēšanas zin tikai kā pareizi izvietojās tagi, pirms lekcijas, netā nokačā kādu piemēru ar paskaidrojumiem, un tad to līko piemēru arī caur FrontPage māca skolēniem. 😀
Preses relīzes